Dejan Bulatović opoziciju nazvao lopovima i završio govor rečima „živeo Aleksandar Vučić“

Ostavite komentar


  1. Da li je moguće da bi nekom aplaudirali ovi iz SNS-a mora da bude primitivniji od njih u obraćanju za skupštinskim mikrofonom- Da li neko vidi dno, ja sam mislio da je dodirnuto, ali izgleda nije

  2. Skupština mi liči na suđenje zaverenicima protiv vođe 1944. kada su se sudije trudile da što više izvređaju optužene, valjda da vođa ne pomisli da su deo opozicije.

  3. Pa vi gosin Bulatovic do juce ste bili snazan protivnik vlasti a sada klicete ziveo vucic ! Ko ste vi sustinski to se dogovorite sa sobom pored ogledalom. Uzas !

  4. Šta će čovek kad je MILOGORAC I VUČIĆEV TRBUHOZBORAC!

  5. Kako da verujem da i drugi nisu preletači?? Kako? Pa, ovaj je bio u ssp.

  6. Nije celu opoziciju nelazite nego ove stare dosovce reko je da su od 2000 sve pokupili stavili u svoje djepove ostavili radnike bez posla pa teko je istinu srdjanuilojevicu koji nije smeo da mu odgovori gledala dam skupstinu i nemoze niko da me obmanjuje

  7. Ovakvih bestidnika i beskičmenjaka je dosta u političkom mulju Srbije. Treba ih, kada društvo počne sa oporavkom, lustrirati, da dok su živi, ne mogu prozboriti jednu reč u javnosti. Svoje gadosti i laži neka pričaju pred ogledalom.

  8. Zbog ovakvog preletackog zljama kojeg je sns pun i koji cine njegov najbrutalniji deo,veliki broj biraca je u dilemi za koga glasati a da taj po izboru ne preleti medju rezimski sljam.

  9. Ovo je sramota D.ĐILASA ovaj lik mu je bio potpresednik.Najbliži saradnik,čovek od poverenja.
    Izvini se ili povuci iz pokitike

  10. Postoji li neko vaspitan i civilizovan u SNS? Ocigledno je to skup ljudskog dna.

  11. Ovi preletaci moraju da pokazu sefu da su veci naprednjaci ali me cudi da je Bulatovic zaboravio koliko je hvalio Djilasa a sad pljulje pi opoziciji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.