Dejan Bulatović: Opoziciju treba da bude sram što korisiti tragediju u "Ribnikaru" za svoje ciljeve 1Foto: Medija centar

Samostalni poslanik u Skupštini Srbije Dejan Bulatović poručio je danas opoziciji da treba da ih bude sram što koriste zločin u školi „Vladislav Ribnikar“ za svoje ciljeve.

Bulatović je, na delu sednice Skupštine predviđenom za poslanička pitanja, na dobacivanja opoziocije, čiji je nekad bio poslanik, izabran na listi Ujedinjeni kao potpredsednik Stranke slobode i pravde, rekao da je opozicionar od 1996. godine i da je bio 11. na listi na izborima.

Što ćutite sada, miševi jedni? Sram vas bilo što mi dobacujete, to govori o vama, konstatovao je Bulatović.

On je, prethodno, pitao Vladu šta se čini na rešavanju posledica januarskih poplava na području Novog Pazara, kad su se izlile reke Jošanica i Raška, i kada se može očekivati završetak projekta zaštite od njihovog izlivanja.

Premijerka Ana Brnabić je zahvalila Bulatoviću na podršci i što „kao predstavnik opozicije pokazuju da postoje stvari koje su iznad politike“, što je izazvalo negodovanje opozicionih poslanika prilikom sledećeg njegovog javljanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari