Dejan Nikolić: Moja Sofija je životno ugrožena

*Sa Nikolićem se solidarisali DS, DJB , SDS, LDP, LSV i vladajuća SDPS Beograd
AKTUELNO: Marijan Rističević optužio na Tviteru poslanika DS da koristi bolest deteta za političku kampanju

Ostavite komentar


  1. Zašto se bavite Rističevićem, bavite se Risitčevićem koji ga je doveo i drži u Skupštini. Rističevićem svih rističevića na funkcijama.

  2. Poslanik M.Risticevic je sramota za svakog normalnog gradjanina Srbije. Uz to je i clan UO RFZO. Koje su njegove kompetencije za to mesto? Ucesce na Farmi ili zloupotreba robnih rezervi. Ali nije ni cudo, pa celni covek Drzave ima diplomu nepoznatog porekla, predsednica Skupstine je bila umesana u visemilionski skandal sa autobuskom stanicom u N.Sadu, Ministar unutrasnjih poslova je doktor (za rock ““n““ roll) itd. To je Srbija danas. E, zato Srbijo, stidi se sta si sebi ucinila.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.