„Ko je patrijarh srpske opozicije?“: Dejan Žujović odgovara na optužbe na račun potpisa za beogradske izbore

Ostavite komentar


  1. Zašto svima smeta Đilas? Verovatno zato što je najozbiljniji i najjači.

  2. Da li je tebe Djilas spomenuo da bi postavljao tako glupo pitanje… ali kanda mnogi misle da na ovim izborima ako prozovu Djilasa da su im sanse za pobedu vece… umesto da se pozove na vucica i postavi ne ovo pitanje nego mnoga pitanja.

  3. Cenzus preci necete, osim ako vas je Vucic uplanirao. Kako vam zavrce usi jednom po jednom , to je za Oskara.

  4. E, moj Zujovicu, kako si se sa neopisivom lakocom preigrao u tabor onoga koga si do juce po Youtube kanalima, na sva usta kritikovao. Bolje da ne kazem sta mislim o vama, uznemiricu administratore Danasa.

  5. Ma ko god pomene G-din. Djilasa narocito u nekom negativnom tonu odmah ga svrstava u SNS kadar. Ziveli

  6. Meni više smeta što se u ovom tekstu koristi rogobatna reč spočitava umesto prigovara, pripisuje ili zamera nego što je Dr. Žujović tako brzo prikupio potpiše. Treba ukinuti te potpise i ostala ograničenja da svako može da se kandiduje i na da kraju priče predstavlja glasače koji su ga izglasali a ne potpisnike koji su ga kandidovali.

  7. Ćale, Žujović, „Rusi“, ima ih desetak … Bravo za ovakve samozvane i nabeđene „političre“ – svaka ta lista, a kako se čini biće ih bar dvadesetak, na izborima neće preći cenzus a mnoge ni 1% … Sve to direktno ide na gomilu SNS i onda im je Vučić kriv a ne njihove sujete i bolesne ambicije. Da li je teško predvideti kakvi će biti rezultati kad ih saznamo 3. juna? Ne, nema potrebe Vučić da ukrade ni jedan jedini glas, opozicija mu velikodušno POKLANJA izbornu pobedu.

  8. Igraju se pojedini ambasadori sa našom političkom scenom.Za bolje i nismo.Stoka krade ,svi ćute, a iza ugla se pojavljuju političke grupacije koje će ove izbore učiniti legitimnim.Jadna naša deca i unuci.

  9. Cim ovoliko napadaju Djilasa izgleda da je on jedini prava opozicija ovi druge je osnovao DB.

  10. Šta se primate? Ovaj je odavno prešao na tamnu stranu. Još jedan od onih koji krenu
    da kritikuju vlast a 90% vremena utroše na kritikovanje opozicije, jer, naravno, opozicija je veće zlo.

  11. Био би Жујовић добар за градоначелника, само је питање да ли ће успети сам, требало је да се удружи са још неким опозиционарима сличних опредељења.

  12. Zašto lepo ne napišete da je čovek specijalista pneumoftiziolog, a na pulmolog. Pulmolog je specijalista interne medicine koji je završio supspecijalizaciju iz pulmologije. Velika razlika u dužini školovanja a i u znanju.

  13. Kao gradjanin sta da kažem za opoziciju. Sta narod Kaze za ovoliko stranaka. Toliko različitih programa nije moguće. I to sve drzava Srbija finansira. Koliko toga ima da neko Kaze. A pred izbore broj raste.

  14. Poenta cele ove priče je da svaka proglašena lista ima predstavnika u izbornoj komisiji koja će rešavati prigovore. Saberite i oduzmite i sve će biti jasno!

  15. Ovaj čovek laže, obećao je, čak se javno zaklinjao da će osvetiti kolege stradale od korone i onda ništa.

  16. Sta kaže “ bokser“ Žujovic,počeo sam da skupljam potpise pre 3 nedelje !!!???
    Mnogo si smešan doktore,a ispao si i …..u društvu !

  17. još jedna uvređena „veličina“ koja ide na izbore iz pakosti da uzme opoziciji koji glas. 2 srbina 3 stranke, klasika.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.