Dejanović: Šainović da ne bude građanin drugog reda

Ostavite komentar


  1. Dejanović: Šainović da ne bude građanin drugog reda.
    Без обзира што су шест милиона грађана Србије било грађани другог и трећег реда када је он био премијер?

  2. Da li politicarka i psihijatrica Slavica Djukic Dejanovic misli da pedofila po odsluzenju kazne treba zaposliti u vrticu, kako bi dokazali da on nije gradjanin drugog reda?

  3. Da li to znaci da kada odsluze kaznu, kriminalac moze da radi u policiji, pedofil u skoli sa decom, …?

  4. Ničega se ne stide, zato su tako jaki.Osudjenik koji je odlezao, odgovoran za raspad Jugoslavije i hilade mrtvih sunarodnika, odgovoran za ekonomsku i svaku drugu propast Srbije nasao se medju najboljim i najvišim odličnicima SPS a i koji nas sa SNS, u udruženom poduhvatu, vode da ponovimo gradivo koje smo zaboravili.

  5. Budimo realni – ovom liku i jeste mesto u vrhu SPS. To nije naš problem – naš problem je SPS u vlasti. Ako nam se to ne sviđa, glasajmo za SNS…

  6. Ovo je samo dokaz više da dačić nije ništa naučio iz prošlosti! SPS je partija bez programa i ideologije ( osim parola iz 90-tih).

  7. Pa jel““ moguće da smo već zaboravili muke i poniženja koje je priredio Srbiji kada je bio predsednik Vlade. Gledam novćanicu od 500.000.000 dinara. Aman, ljudi ne budimo ovce!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.