Dekan niškog Pravnog fakulteta: Sud će ustanoviti kako je policija bez legitimisanja utvrdila da sam učesnik protesta

Goran Obradović, funkcioner na fakultetu i građanin koji je učestvovao u ekološkoj blokadi

Ostavite komentar


  1. Super nam se Sava izborio, ds dobijamo prekršajne prijave i da nas sikaniraju? Nije li trebao da u rati u zahtev da će pozvati ljude opet na ulicu ako jjedan učesnik dobije bilo kakvu kaznu, osim bas za neko nasilje koje nema veze sa protestima? Ovakvim delovanjem AV i ćutanjem organizacija na sledeće proteste je pitanje ko će izaći.

  2. Dekan pravnog fakulteta!Cemu sluzi ta nauka?A da,Zbog tesko obolelog organa,mehanizma Koji se pokvario, u coveku a koji ga je stitio,Kako njega Tako I druge od njega,od destruktivnih nagona kao,nasilje,pohlepa,samozivost,sebicnost….kriminogene radnje,ukazala se potreba za ovom materijom,naukom.S obzirom da se nije dovoljno radilo na izucavanju nacina da se popravi gore navedeni organ,mehanizam naukom o pravima su se bavili,razumljivo,ljudi sa pokvarenim mehanizmimaTJ.organima.S hodno tome imamo ovu ljudsku zajednicu,sastavljenu od pokvarenih bioloskih masina,koje su u stanju da u svom kratkom zivotnom veku naprave ogromnu stetu Kako sebi I okruzenju tako I sveukupnom postojanju.I Jos ovo:zbog same prirode kvara covek ne moze znati,nije svestan,da je u kvaru.Posto u svemu postoje I izuzeci nadam se da si bas to ti pred kojim je ovaj tekst.

  3. E profesore, ne znam kako će završiti.
    Možda će Vam suditi neko koga ste par puta obarali na ispitima.
    Stiže osveta slabih đaka. Nešto o tome govori i profesor Zec.

  4. Ne zna se ko je gori, ovi na vlasti, ili dekani koji zarad politike dovode narod u zabludu. Policija na osnovu Zakona o policiji može da snima na javnim mestima, i dovoljno je da to najavi, što je stručnjak Vulin i uradio. Nigde ne stoji da kamere moraju biti obeležene i sl. Za tajno snimanje potreban je nalog suda. Provera identiteta lica se može vršiti i bez znanja lica, upotrebom elektronskih evidencija, ukoliko postoje osnovi sumnje da je neko izvršio krivično delo koje se goni po službenoj dužnosti. Osnovi sumnje znači da postoje samo indicije, ne mora biti da se dokaže da krivično delo zaista i postoji – o tome će odlučiti tužilac na osnovu izveštaja policije, obaveštenja primljenih od građana i dr . Ukoliko se utvrdi da nema krivičnog dela, već da se radi o prekršaju, sledi prekršajni nalog ili zahtev za pokretanje prekršajnog postupka. Gospodine dekane, sedi 1.

  5. Dosta netačnih i laičkih tvrdnji za nekog ko je Dekan Pravnog fakulteta. Izgleda da populizam i politika uzimaju danak profesiji.

  6. Samo nastavimo ovako vlast se uplašila pa vrše pritiske ali sve će oni to platiti imaju oni mnogo imovine koju treba oduzeti jer su je stekli lažima prevarama otimanjem.SAMO SLOŽNO do pobede

  7. Žalosno je i tužno u kakvom društvu živimo. Narod je glasao za ovakvo stanje u zemlji.

  8. Stvarno smo cobanska drzava kada jednom dekanu pravnog fakulteta salju prekrsajne naloge na kucnu adresu i to na ovaj nacin. Toliko je mudro, kao da je sam Vulin ovo smislio.

  9. Profo , da ste se vi pravnici ponunili kad je izgubljena licna karta ovog sad ne bi bilo. Nego cutite 10 godina I sad se pozivate na neke zakone !? Pa zivite u Srbiji gde se svaki Dan krse I zakoni I ustav !

  10. Veliki ljudski naklon pred profesorom Obradovićem. Korumpirane srpske sudije će doživeti debakl. Jedan pošten i stručan čovek će oboriti besmisleni, arogantan i nemoralan sistem sa hiljadama podlaca, koji nezasluženo primaju platu od onih koji ne mogu da poštenim radom prežive. Spomenik Nišlije ovom prekrasnom čoveku!

  11. Pa kazaće da su te legitimisali, šta im teško. I da su bili prisutni. Ajd dokaži da nisu. A to što misliš da si profesor prava pa da su pametniji od drugih, pa možda i jesi ali nisi jači. A ionako su oni sve tvoji studenti

  12. Koji ste vi botovi. Ovakvo jednoumlje nije viđeno ni na režimskim medijima. Zato će nam ovi i ostati na vlasti, jer vi samo kukate i ponavljate da je nepravda. Ništa bolji niste od populacije koja podržava AV.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.