Delavi: Ubistvo Ivanovića nije nužno etničko

Ostavite komentar


  1. Moli se cenzor da nas makar na ovu vest postedi sovinisticka lupetanja vama omiljenog „komentatora“ Inimicusa Capitalisa. Postaje vec bljutavo citati na svaku vest „komentare“ tog psihijatrijskog slucaja.

  2. Gotovo je sigurno da ubistvo nije etnički motivisano. Verovatno je pošten čovek zasmetao kriminalcima iz oba nacionalna tabora. Uostalom, mafija ne poznaje nacije. Sarađuju svi sa svima zbog ličnog interesa a na štetu celog društva.

  3. Ubistvo Olivera ne mora da znači etnički motivisano (širok pojam), Tako je mislio i predsednik Vučić kada je odmah nakon ubistva izjavio, citiram: „Ko je imao interes da ubije Olivera ako nisu oni koji se zalažu za zamrzavanje Briselskog sporazum (postoi snimak, reprizirajte)?! Nakon toga se korigovao izjavom „ako su Srbi, Albanci ili stranci…“. Moguće i da su politički motivi (Srbi, Albanci, stranci plaćenici)? To što Kosovo nije omogućilo istražnim organima Srbije da istražuju ubistvo – to je po Briselskom sporazumu (Kosovo albanska država, ne može Srbija da se meša…). Zna to dobro Vučić koji je sa Dačićem potpisao B. sporazum, ali 5 god krije tekst sporazuma od srpskog naroda da sakrije predaju teritorije. Ima tu i konkretnih indicija… ali se cenzuriše.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.