Delegacija Srbije napustila konferenciju u Crnoj Gori „zbog napada na Vučića i državu Srbiju“

Ostavite komentar


  1. Čuj smejurije od saopštenja iz Skupštine Srbije „Ona je istakla da je Srbija, kao najjača ekonomija na Zapadnom Balkanu, okrenuta prosperitetu i budućnosti, ali iznad svega suverena zemlja u kojoj građani na demokratski način biraju svoje predstavnike. Neprihvatljivo je, kako je dodala, da predsednika Srbije, koji je legitimno i legalno voljom građana izabran optužuju i vređaju predstavnici onih kojima rukovodstva postavljaju centri moći, dekretom, navedeno je u saopštenju Skupštine Srbije“ BRUKA I SRAMOTA STE ZA SVAKOG GRADJANI NA SRBIJE!

  2. Smatrajući da je primarni cilj konferencije trebalo da bude unapređenje regionalne saradnje, uspostavljanje zajedničkog regionalnog tržišta i unapređenje kvaliteta života građana u regionu, ali je ona „zloupotrebljena za jeftina politikantska, demagoška, neistinita i nestručna izlaganja“, Snežana Paunović i Uglješa Marković, predsednik Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije, koji je takođe bio u delegaciji, napustili su međuparlamentarnu konferenciju.
    Jeste tako! to i trebalo odavno biti regionale saranje ne da svakih lazi izazivanja provokacije cine to su ozboljne saranje za zivot ljudi uz celog regional nije stetno nikome !
    Konferencija je održana u okviru šireg regionalnog projekta „Parlamentarna diplomatija: regionalna saradnja kroz unapređeni parlamentarni dijalog“, koji finansira nemačko Savezno ministarstvo inostranih poslova.

  3. Istina zna i da žulja! Najveca greska/propust suda u Hagu je da nije obavezao zemlje potpisnice na provodjenje haskih presuda sto je moralo voditi lustraciji tako da danas imamo ovakvo s(r)tanje na terenu pa kada neko kaze „popu pop a bobu bob“ imamo ovakve reakcije. Guranje istine pod tepih vodi novim sukobima umjesto pomirenju.

  4. Ne dirajte u lik i delo najvećeg sina …inače se mi spakovasmo i odosmo.Kakav blam.
    Neverovatno.Ustvari i nije.To smo mi.
    Danas.

  5. Da se konferencija održavala na Maldivima, malo sutra bi je napustili, ma šta ovi pričali o AV.

  6. Sjajno, sada smo, zbog ogromne ljubavi prema nasem bogu i batini diplomatskim gafovima pridodali i ekonomske. Zatvaramo sve komunikacije sa regionom (osim sa međedom), Evropom (izuzetak Orban) i svetom (sem Vladimira i Sija). Uskoro ce Kim imati vise prijatelja od nas, a Severnokoreanci vise slobode i demokratije. A nasi predstavnici kao deca u vrticu, necu vise s vama da se igram, jer je moj tata najveci.

  7. Mala Rusija štiti svog malog Putina, i uvek je spremna da se upuca u nogu, a ako treba i u stomak, da to dokaže.

  8. Ova Suzana se lepo ugnezdila, … pošto je utekla iz Peći, sada se ‘bori za regionalni razvoj…’

  9. Šta je ta delegacija očekivala da će komšije da hvale predsednika kao što to mora da se čini kod nas.

  10. Vredjaju predsednika i podrivaju Srbiju. Voleo bi da definisete sta je to Srbija, da objasnite gde je Kalobag, Ogulin, Virovitica, da objasnite ocemo li 100 muslimana…uzgred ja i komsija svakodnevno ,,podrivamo Srbiju,, i kritikujemo Vucica, Verujte mi svako jutro uz rakijicu.

  11. Sada bar znamo sta Svet i Region misli o Vučiću !
    To sto je Vučić „rehabilitovan“ u Srbiji ne znaci da su ga i drugi rehabilitovali kao ni politiku koja je „nastavak politike Radikala i Socijalista“ iz vremena pok. Slobodana Milosevica iz 90-tih godina !

  12. Zašto se u druge države šalju delegacije sastavljene isključivo od Vučićevih aportera i poltrona? Zar oni ne treba da predstavljaju NAROD, a ne obesnu vlast u Srbiji? Brukaju nas i ponižavaju za sve (naše) pare…

  13. Skloniti te ljude i zameniti ih ljudima koji imaju stomak za obavljanje duznosti za koje su zaduzeni. Mosh misliti, uvredjne strine. Ocigledno nisu zreli za diplomatiju.

  14. I sada , ako hoćemo da znamo šta je zaista bilo i šta je ko tamo govorio , moramo ići na neke crnogorske medije . Ovo je zaista manipulatorsko saopštenje naše delegacije , jer je uopšteno , a sam događaj zahteva konkretno objašnjenje .

  15. Nemamo dobre međudržavne odnose ni sa jednom zemljom koja se sa nama graniči… Sa svima nas je posvađao. I Orban nam je kao prijatelj, mada se ne bih time ponosio, a u stvari aktivno radi na otcepljenju Vojvodine…

  16. Onaj ko je bio na celu jedne liste, na parlamentarnim izborima, a ta lista nije presla 47%, ne moze biti predsednik. Izgubio je legitimitet i mora se povuci sa mesta predsednika ili biti razresen duznosti.

  17. Ne napusta se konferencija. Trbalo je ostati i argumentovano, dostojanstveno i odlucno braniti svoju zemlju, svoj narod i svog predsednika. Ne bezi se nego se brani.

  18. Volio bi čuti što su to izjavili, da li je vređanje ili kritika. Istina navikli smo ovde da se svaka kritika smatra veđanje.

  19. Sramota , dokle ti kosovari da nas predstavljaju a pobeli sa Kosova i prodali svu imovinu. E,,, Državo našta si spala, da te đaci Haškog zatvorenika predstavljaju.

  20. vucici nije srbija
    za ovu gamad izgleda jeste
    nadam se da cete posle revolucije svi na dozivotne robije

  21. Super, a sad nek uplate u budzet troskove puta, posto ocigledno nisu odradili za Ono sto ih je drzava poslala

  22. Sta da brane,kako?Mozda da imaju cime.Jos kako su svesni pravog stanja stvari,zato im je bezanje bilo jedina mogucnost.Jer da brane nemaju cime,a jao njima ako ostanu!

  23. @Bucko „Razmišljam“

    Eh taj „region“, ne znas ko je veci sovinista i srbofob ali cim se ti ravnas prema njima, jasno je i ko si i sta si.

  24. Bilo je nekoliko slucajeva gde su Albanci iz „drzave kosova“ napustali raznorazne konferencije i sastanke zato sto nisu imali tretman kao da su „suverena i nezavisna drzava“, medjutim zanimljivo kako su na te vesti „komentari“ bili tipa „tako se to radi“, „to je drzava“, „tako se cuvaju interesi“, „bravo za Kurtija“… A vidi sada „komentare“…. Komedija.

  25. Šta možete da očekujete od najgorih nego da kritikuju najbolje, time pokazuju koliko su plitki i nesposobni da svoj narod i državu unaprede!

  26. Ne razumem zašto izbacujete samo ovakve komentare, nego što jeSrbijanego najrazvijenija danas na Balkanu.

  27. Najveći politički lažov i dramoser je prevazišao i J.B.Tita kada je reč o zaštiti lika i (ne)dela.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.