Delegacija vojnih oficira SAD kod Vučića

Ostavite komentar


  1. Drugi svetski rat,Kambodza,Vijetnam…Amerikanci neprekidno ratuju vec 77 godina…pa imamo i sta nauciti od njih!

  2. Imao Sam visoko Misljenje o Republic I gde Sam odrastao.Ali sada kada vidim kakve licnosti se biraju da he zastuoaju pocevsi od samog pojavnog utiska .pa preko psihofizickih osobina.- znao Sam da me drzavna administracija propala kao sistem ..Ali Sam bio ubedjen da samo kao Nacija superiorni.Ali sada NATO postavlja planski kadrive koje je kazna pogledati.Ali najvece razocarenje he stop Nacija prihvata da sprovodi naredbe ovih poremecenih.rekao bih psihopata.on I nisu klasicno ludi…Ali obicno se nalaze u zatvorima her nemaju moral in intelegenciju…Ali eto u Srbiji takvi se predstavljaju kao predsednici.— Odgovornost snosi Narod a new ovo psihopati sto sprovode svoje ludosti.on I nisu krivi.

  3. Predsednik Vučić će uvek čuvati svoju državu i boriti se za nju iako je pod velikim pritiskom izdajnika.

  4. Srbija neće nikada ući u NATO zbog prošlosti i vojne neutralnosti pa nemamo razloga za brigu.-Saradnju imaju pa nikakvih sukoba neće više biti!

  5. Данас допушта оволике ботове,да хвале ацу гебелса!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.