Protest demokrata ispred Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave (FOTO/VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Lecicu izgleda nisu javili da DS ima podrsku 0,5 %.Nikada vise ni u Parlament.

    1. A tebi i tvojojoj lopovskoj gradonacelnici nisu izgleda javili da su Nemci zatvorili fabriku konzervi u Smederevu koju su otvorili AV i ta gradonacelnica koja je oslobodjena robije.

      1. Koliko DS stranaka ima u Srbiji? Lečić, Djilas, Lutovac, Tadić, Jeremić, Aleksić, Zoki vinar, Čeda, uh… umorih se pišući.

        1. Jos bi trebalo nabrojati i one sto su trenutno u SNS-u , ali ima ih mnogo , tako da se i ja umorih !

        2. Gospodine Ljubiša , nije to slučaj samo sa DS . Pogledajte samo sastav SNS-a . Tu ih ima , što bi rekli u mom selu , „s koca i konopca“ ! Tako da bi se ta stranka trebala zvati SPS . ( Srpska preletačka stranka ) . Najmanje je tu „stvarnih“ članova SNS-a .

  2. Nije mi jasno da ozbiljan list koji ja čitam Lečicu daje ovoliko prostora.Pa vi sami znate da to biranje nije bilo legalno jer Lečic nije član Demokratske stranke.Demokratska stranka ima svoje legalno rukovodstvo.Ovo je klasično preotimanje stranke uz pomoć SNS -a.Vidim da nazovi demokratski mediji to ne osuđuju.Ukoliko Lečić i ekipa nelegalno uz pomoć SNS postanu rukovodstvo stranke ja se drugi dan isčlanjujem iz stranke.

  3. Kako neko može da traži bilo šta od bilo koga kada se lažno predstavlja u javnosti?

  4. Ni manjeg skupa ni većih gluposti. Čudno je da list Danas daje toliki prostor osobama, koje uz pomoć falsifikata i SNS-a. žele da preotmu DS.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.