Demokrate smatraju da su uz socijaliste najozbiljnija stranka

Novi sastanak za 20 dana u sedištu Tadićeve SDS, tema zajednički kandidat za predsedničke izbore
Predstavnici opozicionih stranaka sastali se radi razgovora o izbornim uslovima

Ostavite komentar


  1. I Demokrate i Socijalisti su ocigledno zaglavljeni u proslosti i pokusavaju da zive od stare podrske narodne mase. Problem im je sto je sada situacija drugacija i oni nisu vise politicki mocne stranke.

  2. Šale se demokrate, zaboravili su na radikale i Radulovića i DJB, što sr njih tiče od kako ih vodi Šutanovac sada su bliži nuli nego cenzusu.

  3. Demokrate su u velikoj krizi, nastavljeno je opadanje članstva i podrške grdajana nakon izbora Šutanovca za predsednika stranke, politikom napadanja na Vučića praktično napadaju narod i ne približavaju mu s e pa je tendencija propadanja stranke evidentna.

  4. Mislim da su oni pogresili malo. Bolje da kandiduju Sutancevog tasta za predsednika. Siguran sam da bi Miroslav imao mnogo vise glasova od Sukija.

  5. Molimo da neko pokuca u skafander koji je DS stavila na glavu i NE VIDI dalje od stakla ispred nosa. Ako je tačno da većina poštene inteligencije veruje u ime DS kako to da oni koji su sada u njoj ne razumeju i ne znaju šta treba da urade. Predlažem da pitaju nekoga sa strane, mislim u inostranstvu, šta i kako da urade i ovom narodu povrate nadu u život, ne u bolji život, nego da bar stanemo ovde jer svaki dan imamo sve luđu, bedniju i jadniju situaciju…

  6. Bora Tadic i njegovi serdari su pljunuli u DS kojima je najvaznija parola bila
    "ja prvi -vi do mene". Ovo sada je smejurija zajedno sa Dacicevim propalim SPS-om. Unistena i opljackana privreda ovde se ne racunaju jer ko o tome prica mogu ga lako proglasiti za drzavnog neprijatelja i izdajicu.

  7. СПС је уништио Србију, а у тренутку кад су били на ивици да буду избрисани са политичке сцене ДС их је спасио, како би могли заједно да наставе штеточински посао!
    Пре пар дана Шутановац рече да немају чега да се стиде, или нешто слично. Значи за њих тзв. приватиазација коју су одрадили, а која је представљала невиђену пљачку Србије, представља пут којим ће да наставе? Зар после такве изјаве очекује да гласам за њега?
    П.С. – Не гласам за радикале, без обзира у којој су униформи!

  8. Mogu oni da smatraju šta hoće,ali jedno je jasno svima nama,a to je da DS praktično više i ne postoji kao stranka. Ovo ne mora da se smatra ovo je sušta istina.

  9. Da niste bili na vlasti, kao što jeste, čovek bi pomislio da zaista možete nešto da pružite. A, poverenje naroda ste zgazili,zato nemate nikakve šanse.

  10. Demokrate su bruka i sramota. Nemaju oni vise ni jedan razlog zbog cega bi im sada narod verovao.

  11. "25.000 ljudi koji su spremni da “čuvaju kutije” " , namece se pitanje kako ? Koliko znam na stranacke izbore za predsednika DS izaslo tek oko 11 000 glasaca tj 60 posto clanstva a od 150 opstina glasalo se u 112 … ovo nisu moji podaci , vec podaci koje je DS dao posle izbora.Toliko o ozbiljnosti.

  12. Jedan sam od mnogih koji je istupio i DS, posle dugogodišnje vere da će u toj stranci nešto krenuti na bolje. Sa pobedom Šuleta, Balše i Kene, umrla je i poslednja nada.

Ostavite komentar


Politika

Munib Mujagić izabran za predsednika Opštine Sjenica 10

Munib Mujagić izabran za predsednika Opštine Sjenica

Skupština Opštine Sjenica izabrala je danas Muniba Mujagića iz Stranke pravde i pomirenja (SPP) za novog predsednika Opštine, a za njegovog zamenika Radišu Kneževića iz Socijalističke partije Srbije (SPS), objavio je večeras radio Sto plus.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.