Demokratska omladina traži izvinjenje od lidera Dveri

Ostavite komentar


    1. Lideri SZS traže da njihove ideje bezuslovno prihvatimo, i da slepo izvršavamo ono što nam kažu. Za svako drugačije mišljenje sledi konstatacija da si Vučićev. Čini mi se da SZS klima na staklenim nogicama, i izgleda da će DS da ih otkači zajedno sa Lutovcem. DS, PSG, NDBG… i eto lepe prilike da se uleti „klizeći“ Vučiću, a i Đilasu i Obradoviću.

      1. Potsetiću vas da ste svojom vladavinom od 2008.-2012.godine sigurne glasače pretvorili u apstinente, a od stranke statističku grešku. Ono što je od vas ostalo ne može ništa da uradi. Šta mislite, kako apstinentima deluje ova histerija? Mislite da je njihov interes da izađu na izbore i omoguću Mićunu još jedan mandat? Mislite da će pokloniti poverenje zakucanoj listi koja podržava Mićunovića? Ovakva histerična odbrana Mićunovića dobar je pokazatelj da još uvek funkcionišete po principu „Budi naš, pa radi šta znaš.“, a to je princip koji vas je doveo u situaciju u kojoj ste. Niko ne želi Vučića u vlasti, ali podjednako ne želi da vrati na vlast DSovce koji su nas u poslednjem mandatu doveli na ivicu bankrota. Čuvajte vi Mićuna i ostatak ekipe, ne lepite se NDBG, jer bez vas imaju dobru šansu za uspeh, uz vas samo mogu da potonu.

    1. Vi nemate postovanja prema godinama gos. Micunovica . Kakva li bi ste bili vlas, sramota.

  1. Ja ne podržavam Dveri ali Mićunović je nastupio u korist vlasti i napravio još veću zbrku kod opozicije.Mislim da je ovo osveta Mićuna jer su ga demokrate smenile i izabrali Đinđića,to još uven Mićun ne može da oprosti demokratima.

  2. EKSPRES, 29.06.2016.godine,
    Intervju /opsiran Dragoljuba Micunovica: :“Dodje meni Zoran i kaze:“Nudi mi Milosevic da budem predsednik vlade.“Pitam:“Pa sta ces da radis?“ On kazeislim da to prihvati.“Upozoravam ga:“Jesi li video sta je uradio Cosicu, Panicu, pa Avramovicu.Upotrebice te i onda skloniti.“ A, ne,prevaricu ja njega.“,Pitam ga:“Jel ti stvarno verujes da si najpametniji na svetu, pa ces svakoga da prevaris?“ On me gleda zapanjeno i kaze:“ Naravno, pa i ti sigurno to za sebe verujes.“
    Jasno je da je ovaj razgovor izmedju Zorana Djindjica i Dragoljuba Micunovica vodjen u cetiri oka.Svojevremeno je i Politika objavila deo iz knjige u kome Dragoljub Micunovic prepricava takodje razgovor u cetiri oka, naravno nepovoljan po Zorana Djindjica. I sad DS,napada Boska Obradovica, da bi zastitila Dragoljuba Micunovica.Prepricavati razgovor u cetiri oka sa Zoranom Djindjicem, koji ne moze nista da kaze…
    Tuznoa za DS sramota.

  3. Nista Bosko nije napisao sto nije istina. Posle 10 dana na Golom otoku postao je staresina sobe a posle „odsluzene“ kazne, dok dtugi golootocani nisj mogli ni kao fizikalci da se zaposle, njemu su dali da kao profesor univerziteta poducava socijalisticku omladinu. O njegovom ponasanju kao profesora takodje mnogo toga ruznog moze da se kaze. Njega je sluzba uzela pod svoje jos kada je poslat na Goli otok. Sve sto je u zivotu radio radio je po nalogu i iz licne koristi.

  4. Dokle Micunovicu, seti se cesme i izdaje studenata. Seti se sta si radio protiv Djindjica. Sad opet imas nalog da rasturas, dokle vise imas 90 god. Treba da te je sramota.

  5. Jadan je DS sa takvom omladinom. Što ne tražite izvinjenje od onih starijih kolega u DS-u koji su svojom nesposobnošću doveli ovoga na vlast. Pa vi ste svojim delovanjem izgubili od Tome Nikolića … ej od Tome!

  6. srbistan najgori! pitate se što ljudi odlaze?pa evo pogledajte koja jagma za vlast vesne pešić od 82 i mićunovića od minimum 92! mladi umiru od raka a ovo dvoje se još nisu najeli naših para! užas u najavi

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.