Demokratska stranka: Dok se gradska vlast provodi na Divčibarama u Novom Sadu računi povećani za više od 20 odsto

Ostavite komentar


  1. Računi su veći zbog stanja na globalnom trzistu i ne samo u Novom Sadu nego svugde,ali da nemamo zalihe koje nam je Vučić obezbedio bile bi jos mnogo mnogo veće zato budimo srecni na Vučićevim sporazumima

  2. Poštovana gospodo, nisam dovoljno pismen da vam držim predavanje iz i o politici, ali koliko vidim niste u tekstu naveli da će građani Novog Sada od sutra moći da potpišu peticiju o vraćanju cena i troškova života na vreme pre početka rata u Ukrajini! Ako taj zahtev ne bude izpoštovan, građani Novog Sada imati će pravo da svoju sudbinu povere nekom novom, naglašavam nekom novom, jer sve staro do sada radilo je protiv interesa građana ovog divnog grada, pa će građani svoj grad vratiti sebi!!!! Hvala! Mislim da je ovo ono što očekuju građani ovog divnog grada!!! Hvala!!!

  3. Sokirana sam bila kada sam videla racune, bez najave o poskupljenju samo peljese. Naj gora novosadska vlast.

  4. Eee, prođoše ona srećna vremena kad su žuri bili vlast. Mislim, srećna za njih. Za narod ih nije bilo briga.

  5. Valjda će građani konačno najuriti ovu vlast u N.Sadu.Nikad veći javašluk.Zmaj Jovina ulica je glavna biciklistička staza u gradu.Fasade pod zaštitom spomenika menja svaki zakupac kako hoće.Ruše fasadne zidove,otvaraju portale,vrata lokala vikendom.Niko ne reaguje i ništa se ne preduzima da se spreči i zaštiti objekat pod zaštitom.Vikendom haos u noćnim satima.Vriska,lomljenje,rušenje žardinjera u ul.Kralja Aleksandra,lokali rade do 2-3 sata ujutro.Niko ništa ne poštuje.Komunalaca ni za lek.
    NAJGORA VLAST U ZADNJIH 4O GODINA.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.