Demokratska stranka otkazala Glavni odbor

Ostavite komentar


  1. Kako je Lutovac veštim manevrom izbegao smenu. Svaka čast i vi nekoga kritikujete.

    1. Ne postoji borba u DSu između samih članova DSa, nego između članova DSa i članova SNSa u DSu. U te svoje, vlast je za smenu Lutovca uložila nekoliko puta više para nego što košta nabavka 15 novih respiratora, za koje je jutros raspisan tender. Ali to su bačene pare! Ne za respiratore, nego za te „članove“, zbog kojih se Đinđić sigurno danas prevrće u grobu, mada neke nije ni stigao da upozna za života, srećom!

    2. Sad fali ex predsednik – salt& pepe maneken odnosno neko slican iz ds da vaznim glasom isprica o procedurama, preduslovima demokratije, cudima. U sustini zaista, g. Lutovac odlaze neizbezan rusvaj. Mala korist od cele akcije, ne zasluzuje veci komentar.

  2. Po Srbiji se skupljaju potpisi, a DS zbog korone ne mo,e ni GO da odrzi? Izvrsni mogu, tu treba raspustiti neposlusne….DS ne treba Vucic da bi nestao….

        1. E ako je Prvanovic pricao onda mora da je tacno. Nek podnese prijave, jer to je nezakonito finansiranje. No kod tih istinitih ni to nije bitno….problem je da se odrzi GO? Tim neposlusnima je Lutovac bio partner, pomocu pojedinih od njih dobio izbore, vecini bio savetnik, kao predsednik Politickog saveta, i niko mu nije smetao???!!! Sada sta je tu je…bitno je da stranacki organi rade svoj posao, kada mogu amaterske grupe gradjana, sta je problem velikom DS-u?

          1. Prvo, tražite da se održi GO, a istovremeno „bogato nagovarte“ pojedine članove istog, da ne dođu, da bi se oborio kvorum! Kome podneti prijave? Onima koji daju te pare? To se zna odavno, Prvanović je to samo javno obelodanio. Vi nemate većinu da bilo šta izglasate na GO, nego hoćete da ga rušite zbog nedostatka kvoruma! kako se takvoponašanje naziva? I to uz pomoć Pinka.To možete da spinujete u Kuriru i Blicu, šepureći se na naslovnim stranama. I oni nisu neposlušni, šta više vrlo su poslušni, samo je ptanje koga slušaju, u stvari nije pitanje, zna se. I ne smetaju samo Lutovcu, nego svima nama (izuzev vas samih).
            A bes koji sipaš ovde je, samo posledica spoznaje da vam neće uspeti, koliko god se trudili i vi i Jeca iz Glasnika. Te pare bolje da su uložene u respiratore, bilo bi ih dovoljno!

Ostavite komentar


Politika

Dragan Milić

Niška opozicija u sredu donosi konačnu odluku o daljim koracima

Nakon što je Viši sud u Nišu doneo odluku da odbije žalbe opozicije, završena je pravna borba za izborne rezultate koju su vodili. Odluka je doneta u petak, a iz opozicije su nam saopštili da se do srede neće izjašnjavati po ovom pitanju, kada će održati konferenciju za medije s početkom od 12 časova.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.