Demokratska stranka se priprema za izbor novog lidera

Ostavite komentar


  1. Mislim da Dragani Rakic treba dati sansu, zasluzila je. To je jedina stranka sa najjacom biografijom. De facto.

  2. Izabrati novo lice koje ce poboljsati rejting stranke koji je drasticno opao izborom pogresnih ljudi na celu stranke.Trenutni lider i potencijalna dva kandidata kazali su svoje i ne bi bili pravi izbor pa zato treba izabrati nekog mladjeg,harizmaticnijeg koji ce povecati rejting stranke koji je opao zbog izbora neadekvatnih na celu.

  3. DS se od odlaska Tadica prakticno samougasila. Biraju se iskljucivo najnepopularniji koji njihovim pristupom rasteruju i ono malo aktivista, clanova i simpatizera. Dragana Rakic se vec iskazala u tim nepopularnim poslovima pa bi bilo logicno da one nastavi gde je g. Lutovac stao. S obzirom da narecena u Skupstini i glasa za SNS predloge nece joj biti tesko da ugasi svetlo u DS.

  4. DS treba ugasiti nista dobro nisu doneli Srbiji sve moj do mojega.Pocetak i kraj price. Smejurija od predsednika stranke kao i od clanova

  5. Svi kandidati za predsednika DS stranke su dobri,treba je osnažiti i i očačati kao što je bila!

  6. Миодраг Гавриловић!
    Поштовање према осталим кандидатима, али мислим да у овом тренутку је ДС-у потребна харизма коју он има.
    Ако ништа друго, био је један од вођа студентских протеста ’90-их који се ипак успешно завршио.

  7. Sad ako bude drugi,obavezno da Lutovac napravi novu stranku kao i njegovi prethodnici

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.