Demokratska stranka zahteva da se Aleksandar Vučić izvini i građanima Srbije

Ostavite komentar


  1. Žute takozvane demokrate uništile i prodale su sve što su mogle za vreme svoje vlasti a novac je nestajao u njihove džepove.

  2. Dok su žutaci vladali izdali su naše nacionalne interese i našu zemlju zarad svojih fotelja tada ćutali su na pogrom srba na našem kosovu I nisu ništa uradili da to spreče.

  3. Dokaz izdajštva žutih za vreme opozicione vlasti je i njihov nato plaćeni general Zdravko Ponoš noša koji je uništavao našu vojsku I vojnu industriju.

  4. Не треба Александар Вучић никоме да се извињава, него лепо да се покрене питање порекла имовине појединих опозиционих функционера.

  5. Setite se samo žuti kolko ste fabrika zakatančili zatvorili kolko naroda otpustili kolko oružja naše vojske unistili to bi da imate stida trebalo da vam bude smernica da od maštanja ponovne vlasti nema više ništa.

  6. jao on trazi da prihvate izvinjenje….pa on treba da se izvine i plati odstetu srbskom narodu za sve ovo sto nam radi godinama

  7. Au teško nama kod ovolike i ovakve odbrane vučiću zata nas i uništi…mi mu dozvoljavamo

  8. Taj naduvani novobeogradski mangup neće nikada da se izvini građanima- pre će da traži da se građani Srbije izvine njemu -jer ga vređa svaka opravdana kritika. Još malo pa će početi da zahteva da mu se na prijavu i dodelu termina javljaju građani i dolaze da kao agama u vreme Turaka, ljube ne kao nekada opanke, nego njegove preskupe Bali cipele!

  9. Ako ko treba da se izvine to su demokratska stranka koja je razorila samu stranku koja je najveci krivac za sve

  10. Nije Gaŝić mogao tako neŝto da odvali bez naredbe gazde muuu. Efikasnije je ciljati na smenu AV-a jer će se onda oni u sns brže razbežati.

  11. Mnogo komentara bez argumenata o temi, kao i u parlamentu – u stilu Seseljeve demagogije.

  12. Bedni botovi. Vi biste i sopstvenu decu prodali za podrigušu.
    Vi ste teska sramota za srpski narod, kao i onaj koga tako nečasno branite.
    Fuj

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.