Demostat: Berlin traži povlačenje taksi, ali Nemačka uz Haradinaja

Ostavite komentar


  1. NJEMACKA NECE PODELE KOSOVE, pa dragi komsije ona cuva Srbiju ako nece podele, zamislite da vi uzimate 3 grada, Mitrovicu, Leposavic i Zubin Potok a za to da date Presevo, Bujanovac I Medvedju, i tako pocne polako da ide Sandjak i pola Vojvodine. To je kao da ti dobijes tri jabuke ali polako ti uzimaju 8 jabuke od ruke, to voli Srbija? Ja ne verujem, ali vi niste zreli da priznate da Kosovo je izgubljeno tokom rata sa celim modernim svetom, ubijanje i maltretiranje 3 citavi naroda u Balkanu tokom 3 rata i da vas ceo komsioluk vas mrzi, da mislite kako da popravite odnose sa tim komsijama a ne sa Brukselom ili Rusijom one su daleko, kad tad ce da dodje vreme kada ce Srbija opet biti u ratu sa komsijama a tada ce komsije biti vise pripremljene da lome Srbiju i nece da bude vise od Beogradskog Pasaluka, vi samo gurajte glavu u pesak i mislite da ste nebeski narod.

  2. SRPZKI GROL
    Vučić je patološki uništivač Srbije, koji je stvorio i patološko okruženje koje ga i danas podržava. A ova medicina ćiti, i ako je on takav od samog dolaska na vlast. No, glavni pomagači u stvaranju ovolikog zla su mu uzurpirana televizija, sudstvo i nekolicina razvratnih poslanika. Takva televizija mu služi i da okleveta opoziciju a posle tih kleveta izlazi na potpuno neregularne izbore, koje naravno dobija. Opoziciji je strogo zabranjen pristup na tim medijima, jer iznose istinu o kriminalu vlasti. Vučić će im od sada zabraniti i da sede u tom njegovom (rijalitiju) od Narodne skupštine. Mislim samo na pravu opozicoju. Moraće da koristi i sud koji već radi po njegovom diktatu za razbijanje o ubijanje istine samo kako bi sakrio svoja zlodela. Tako je taj razulareni izdajnik kršeći Ustav izvršio i predaju Kosova. Setite se kako je dodelio novi pozivni telefonski broj Kosovu i kako je priznao sva dokumenta Kosova. Setite se i da Kosovo nije bilo država pre njega. Ovo otvaranje granice Srbije prema Makedoniji i Albaniji nije ništa drugo nego stvaranje Velike Albanije na srpskoj teritoriji. A nama Srbima treba lična karta i pasoš da bi otišli u Gračanicu. To ova opozicija ne vidi zbog žudne pohlepe za vlašću. Isti taj Vučić je i opljačkao Srbiju, pa i penzionere. On je i koordinator svih deśavanja u Srbiji, pa i tokova novca, gde su kese tu je i on. Zatim je onako u četiri oka i rasprodao celu Srbiju. Prodao je svo narodno blago Srbije, prodao je čak i pitku vodu. Gde su pare niko ne pominje. Kako je nestalo 38,5 tona zlata iz Bazela i to niko ne pominje. Ko će i kako da vrati dug niko ne pominje. Na kraju je doveo strane investitore koji su otvorili svoja preduzeća da eksploatišu jeftinu radnu snagu Srbije. Tako je stvorio robove koji imaju najniže plate i standard u Evropi. A krije da je svo radno stanovništvo nepovratno otišlo iz Srbije. Srbija danas nema medicinare, stručnjake, nema ni običnih radnika, sve je to pobeglo. Vučuć je od Srbije stvorio pravu pustaru. Sve se ovo dešavalo pod njegovom (šapom).
    Ja nisam uticajan, ali postavljam pitanje ovim drugima. Dali se stide što nisu sprečili jednog ovako primitivnog izdajnika, klevetnika i evropskog podanika da napravi ovoliku nesreću? Zašto su ćutali i čekali katastrofu?
    Na kraju, Vučiću, sve se zna, i dosta više tog tvog primitivluka, klevetanja i cinizma, dosadio si nam. Moraš da odgovaraš za počinjeno zlo. Ovo današnje stanje Srbije je posledice tvoje vladavine. Svaki nezavisan sud će to potvrditi. Jedina tvoja satisfakcija je što tamo nećeš biti sam, imaće vas dosta…
    P. Sajdžo 2020

  3. DIPLOMSKI RAD VUČIĆA
    ( Govorim istinu!)
    Srbi su narod koji ne vidi ko je Vučić, i ako se on sam deklariše kao veliki srpski izdajnik i neprijatelj. Koristeći podršku (na žalost tog zaostalijeg) dela srpskog naroda Vučić je ova zlodela lako izvšio. To je srpski satana koji ne brani ni Kosovo ni SPC-u u Crnoj Gori. Vučić nije političar koji rešava srpske probleme, njemu je glava preokupacija formiranje i priznanje kosovske države i pljačka. Ja nebih više o tome duga je to priča, već ću samo reč dve o toj izdaji Kosova i Metohije…

    Mi Srbi smo svedoci da je Aleksandar Vučić trčao u taj Brisel i protivustano pregovarao o statisu Kosova. On je te pregovore uporno krio od nas i mi neznamo o čemu su pregovarali, ali rezultati tih pregovora upućuju samo na jedno, da je on izvršio predaju Kosova Albancima…

    Narode, proverite! Vučić je u Briselu PROTIVUSTAVNO, i po instrukcijama IVICE DAČIĆA, potpisao predaju Kosova Albancima dana: 30 juna 2015.g. u 22h i 54m. Tu izdaju je pravdao rečima: „Valjao sam se po podu jer nisam znao šta da radim“. Sutradan su Albanci (znali šta rade) pa su proslavili svoju državu po Evropi i na Kosovu. U znak slavlja posekli su i sve borove (sa njihove strane) sve do Pančićevog vrha. Inače taj javni izdajnik reagovao. On i dalje živi u iluziji da se sve ovo može sakriti i zaboraviti…

    Da se potsetimo kako je stvarao Kosovsku državu!
    Na veliku srpsku nesreću, Vučić je u Briselu opet krišom od nas, dobio „skriptu“ za njegov „diplomski rad“ tema je: „Kosovo kao suverena država“ na Balkanuu i u UN-a. I počeo je (setite se) od temelja, znači od granice, vlade i na kraju kad je sve to završio, on je zatražio od nas da mu mi „overimo“ taj njegov „rad“ kako bi ga odneo svojoj baki Merkel. I vidi malera!? Mi uvidevši pokušaj velike obmane odbismo svaku priču na tu temu. A Vučić kad je i sam shvatio da je zalogaj preveliki, poče da izmišlja neke prethodne izdajnike. I umesto da postrelja te izdajnike on nastavi (po običaju) da nas i dalje laže i obmanjuje…
    Nije se obazirao na činjenicu da smo svi mi videli kad je on lično ubacio prve Srbe u prvu Kosovsku vladu. Tim povodom se obratio zgranutim Srbima u Kosovskoj Mirtovici (setite se) njegovih reči: „Mi će mo priznati Kosovsku vladu i ako vi ne uđete u nju“. Pitam sve! Zar to nije izdajstvo?
    Izdajnik Marko Đurić se u Jarinju takođe obratio Srbima: „Pređite ovamo ovo je most koji spaja“. Niko ga od Srba nije poslušao, ali je tu danas carina i državna granica sa Kosovom. Zatim je Vučić povukao vojsku, miliciju i našu upravu sa Kosova i Metohije. Potom je priznao sva dokumenta države Kosovo koju je on sagradio. Danas Albanci zadovoljno trljaju ruke i mirno čekaju da srpski izdajnik ispuni ostala obećanja koja je potpisao u Briselskom sporazumu. Dao je obećanje da će i javno zajedno sa Srbima priznati državu Kosovo. Vučić danas lomi koplja, kako da prevari ceo srpski narod, Evropa nema živaca da čeka. Tako je izdajnik Vučić stvorio na našoj teritoriji još jednu nezavisnu Albansku državu. Prisetite se Srbi, država Albanaca na Kosovu nije postojala pre Vučića!

    Na kraju Vučić je u Srbiji stvorio i policiju i sudstvo koji ga štite i od izdaje i od pljačke Srbije. Umesto da ga spreče u ovom ktiminalu oni ga celo vreme podržavaju. Ali nemilosrdno dolazi vreme kad’ će svi oni odgovarati za sva zla koja su počinili ovom narodu. Ovo je samo deo priče o Vučiću…
    Toliko.
    P: Sajdžo 2020.

  4. Grol na delu
    Neće ni Vučič deobu Kosova, i on hoće da preda celo Kosovo. On je to i potpisao i Briselu 30.juna 2015.god. Albanci su to slavili.po celoj Evropi i na Kosovu. Potpisao je da će zajedno sa Srbima i priznati kosovsku nezavismost. Gde ste bili?
    P.Sajdžo 2020

  5. Grol na delu
    Neće ni Vučič deobu Kosova, i on hoće da preda celo Kosovo. On je to i potpisao i Briselu 30.juna 2015.god. Albanci su to slavili.po celoj Evropi i na Kosovu. Potpisao je da će zajedno sa Srbima i priznati kosovsku nezavismost. Gde ste bili?
    P.Sajdžo 2020

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.