Demostat: Izlazak Zelenovića na izbore ugrozio najvažniju tačku spajanja opozicije

Ostavite komentar


  1. Jedino što su Zelenović i Paunović za sada postigli svojom najavom je da unesu veliku neslogu i podele u redove nas koji se borimo protiv režima. To je neuporedivo veći problem od svih benefita koje bismo dobili eventualnim zadržavanjem tih par tzv. „slobodnih zona“. Naš jedini put za obaranje režima je jedinstvo, dakle zajednički se svi dogovorimo oko neke odluke i svi kao jedan stanemo iza toga. Ova gospoda su uradila upravo suprotno, svojim parcijalnim zalaganjima su uneli nepoverenje među ljudima u onome što bi trebalo da bude naš zajednički front. Kako ćemo to oboriti diktatora ako jedni drugima ne verujemo, nego se osvrćemo oko sebe očekujući da u svakom trenutku neko povuče na svoju stranu. Ovo što su gospoda uradila je za Vučića najlepši mogući poklon, uostalom to se vidi iz aktivnosti botova koji se iz petnih žila upinju po internet portalima da opravdaju njihov izlazak na izbore. Dakle sve u svemu veća šteta u sadašnjosti u očekivanju manje koristi u budućnosti, ali u redu, ako nismo u stanju da jedinstveno nastupamo u borbi za oslobođenje, sudbina će nas na kraju sve zajedno ujediniti u propasti, a vi se posle pitajte kako vam se to desilo kad ste imali svoju „oazu slobode“.

    1. Dakle SZS vec mesecima tupi o medijima! Posto nemaju pristup televiziji, ZASTO ne idu od vrata do vrata? Zasto kao SNS nemaju svoj stand na svakom drugom cosku i ne ubedjuju ljude? Zasto imaju strategiju, od koje mi je muka, da su svi koji nisu sigurni da je bojkot resenje neprijatelji? Da li mogu da OBECAJU da ce posle „propalih“ izbora, doci do preporoda? Zasto imaju neke ideje koje su gore i od Vucicevih? Zasto bi Vucic predao vlast, nikome, pa i njima nije jasno, vec samo sire laznu nadu. Izbori ce biti odrzani, sa, ili bez Zelenovica, Vucic i njegovi ce dobiti apsolutnu vlast, a to znaci i da ce nas UNISTITI sasvim. Prvo ce, poput Putina, pohapsiti sve svoje politicke protivnike, unistiti i ono malo slobodnih medija, a onda ce narednih 20 godina i vise, rasturati Srbiju.

      1. Sve više sam ubedjen da ovaj portal zdušno duva u ledja Vučiću. Bavi se žurnalističko pamfletskim temama koje doprinose afirmaciji prividna o nekakvoj slobodnoj štampi. Skinite maske i ubodite pravu temu ili navucite šinjele.

    2. Hajte molim Vas, kakvo ugrožavanje jedinstva opozicije oko bojkota. To što pokušavate da plasirati je sendvičarska propaganda i još više učvršćuje ubedjenje kod slovodarskog gradjanstva da je bojkot jedini put za promenu političkog i ekonomskog sistema u Srbiji.

  2. Za sada, ako im um ne dođe iz dupeta u glavu, Udružena opozicija i Samozvani Vladar Srbije su na istoj strani: protive se demokratiji u gradovima Šapcu i Paraćinu onakve kakvu nisu mogli niti da sanjaju sveti Jovan i Isus Hirst, no i po želji njihovog sunarodnika Berni Sandersa u Americi, gde mu ne dozvoljava Oligarhija koja vlada i kontroliše svo bogastvo. Demokratija kakvu je praktikovao u Uragavaju Čovek-Bog, po imenu Hos(z)e Muhika.

  3. Intencija tzv demostata pokazuje losu etiku namera koje su usmerene protiv bojkota SZS. Zelenovic I Stamatovic vec dugo vremena u svojim izjavama za medija okolisaju I ablenduju da im se nerado prepustaju retka privilegija da imaju minijaturnu vlast na lokalu u ovoj zemlji koja je apsolutno okupirana SNS klanom. I bilo je belodano , pazljivim citaocima da ce ucestvovati na lokalnim izborima. Cemu sad cudjenja i cemu sad zloupotreba njihove odluke u korist devastacije bojkta SZS po medijima ?!

    1. Naravno da će SNS pobediti i u Šapcu i Paraćinu. Neće biti ni jednog grada gde ne vlada Vučić. Nažalost, ovo je sunovrat demokratije. Ostaje da se nadamo da sa ovog dna možemo samo naviše.

  4. Bio je prihvatljiv taj Zelenović, kao demokrata i moralan čovek. Čak je mogao imati priliku i da se kandiduje za predsednika države. Ali, ovim kalkulantskim postupkom zamutio je svoju političku karijeru. A uništiće je potpuno posle prolećnih izbora, jer će ih izgubiti. Nije ni šteta, jer kad to nije mogao da predvidi, nije ni zaslužio neki veći politički položaj i odgovornost. SNS organizacija će oduvati i Šabac i Paraćin. Ko to ne vidi, politički je naivac.

  5. Ne napadajte Zelenovica..!
    Veoma mudra odluka , zasto bi prepustili vlast SS .. vlastima? Namerno sam izbacio N..! Po ponasanju vise im odgovara slogan, duplog SS .. a ! Savez za Srbiju , ako je stvarno legitiman ? Morali bi da izidju na lokalne izbore i tako pokusaju da oduzmu svuda gde mogu.. SS .. novcima , jer im se u zadnje drma izdajnicko Diktatoeska vlast…zbog svih pljackaskis afera ! Od Krusika, sve u Ime oca i sina ..preko Dilerske CO.com Jovanjica zdrava trava! Zato bi “Savez zanSrbiju” jos jednom morao da razmisli o tome..!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.