Demostat: Koridor 10 kasni zbog aljkavosti

Ostavite komentar


    1. Neće se istopiti jer će biti završen krajem jeseni, mrazevi će ga razoriti a na proleće voda odneti, sunce resto istopiti.

  1. Jeste da komšije rade mnogo brže, ali mi imamo političare koji sve znaju, pa im zato struka i netreba, Da su na vreme pomerili brdo, autoput bi već bio gotov.

  2. Kada se vlast promeni onda se takodje menjaju njihove lopovske kompanije. Za to je idealno dati posao npr Energoprojektu, a onda ga upopastite tako sto kajmak pokupe vasi stranački podizvođači – juče osnovane kompanije bez kadrova i iskustva. Zato vam se raspada kolovoz, dok se vlast utrkuje da novcem svih građana plati što više naravno opravdanih klejmova i penala tim istim kriminalnim kompanijama.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.