Demostat: Protiv ulaska u Evropsku uniju 51 odsto stanovnika Srbije

Ostavite komentar


  1. Ovo su rezultati 40togodišnjeg ispiranja mozga i sluđivanja srbalja od strane ove vlasne familije koja je običan kolaboracionista i kvisling belosvetskih interesa, koji za to omogućuju njima vlast, slobodu pljačke, moć i lična bogatstva na ovom prostoru. Tako su danas ti belosvetski interesi interesi botoksiranog kremlina, koji su preovladali kao većinski u srbalja i koji je pumpan ovde do nebesa. Pre njega to je bila mutti Angela ali je ona otišla u penziju, pa je zato tu i brat kineski vinipu i njegovi interesi se drže u rezervi da se po potrebi medijski veličaju kao da su naši, ako bi nedaj bože capnuo botoksirani ili ako bi pao s vlasti, videli smo kako to veličanje kineza izgleda tokom tzv Covid epidemije. Samo da podsetim srblje da je botoksirani itekako sarađivao sa Nato i nadao se da ga možda prime u savez kao raprovnog člana…botoksirani je naredio da se ruske snage KFORa povuku sa aerodrom a u Prištini i odu sa Kosova, nije to uradio pijani Jeljcin kako vole srblji da šire kremaljske laži…a kad je pukla tikva i ljubav, došla je na red ova mržnja i ovo ratno ludilo kako kod sovjetorusa tako i u Nato. Stara naša izreka kaže gde se konji tuku ždrebad crkuju…nemojte srblji biti naivna navijačka ždrebad.

  2. Da, al’ malo sutra.
    Nije narod više glup da naseda na zapadnjačke šarene laže.
    U tu zajednicu u propadanju niko više pametan ne želi da uđe. Da ste rekli BRIKS… e pa to je već nešto sasvim drugo.

  3. Nek’ sam otiš’o. Filozofi. Nikad nama neće biti bolje. Ne zbog drugih, nego zbog nas samih.

  4. Mi Srbi nismo jos u 20tom veku dok su drugi vec u 21prvom.Dok dodje do nas prodje vreme.Imam dva sina.Manojla iMihajla.Manojlo otiso u nemacku i doso sa Mercedes’.Mihajlo otiso u rusiju jos nije dosao kaze nema para.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.