Demostat: Vučić će se sastati sa Putinom u oktobru?

Ostavite komentar


  1. Putinova popularnost u Srbiji je rezultat višegodišnje proruske propagande sa svih medija pod kontrolom Vučičevog režima i konstantnim trovanjem naroda rusofilijom sa televizija koje imaju nacionalnu frekvenciju, što bi se vrlo brzo promenilo za samo nekoliko meseci istinitog izveštavanje o diktatoru Putinu i zločinačkom ruskom režimu, koji nije nikakav prijatelj Srbije i ništa joj ne pomaže, već je samo koristi u svom obračunu sa zapadom, dok država Srbija i njeni građani zbog toga trpi veliku štetu.

  2. Baš me briga s kim se sastaje , bolje da rešava inflaciju i stanje u poljoprivredi koju je upropastio

  3. ugovaraš prebeg? pare si izneo … ali tamo nećeš iskakati iz televizora kao ovde,nećeš imati pažnju,aplauze vozanje sendvičara ,tapšača bićeš građanin sa parama, koji se stalno osvrće(i koji brine o svom bogatstvu „pošteno zarađenim sa svojih 10 prstića“) kako narcis to da pregura?

  4. Nagrabusili smo od ovog političkog rolerkostera. Ali hajde da najpre svi Srpski veliko – rusi, prodaju svoje jahte, mercedese, BMW, Harleye-e, vile na kojima drže ruske zastavice pa onda da malo udju u Moskviče pa da vidimo koju ćw pesmu sa pevaju

  5. Pravo je pitanje da li je važnija Srbija ili Putin. Ne Rusija, Putin. Tacka, kraj.

  6. Kakav crni zapad . Valja nama u savez sa sevenom korejom iranom rusijom i burkinom faso .

  7. Vučić zna da Srbija bez Evropske pomoći (koji smo do sada dobili preko 17 miljardi eura) nećemo imati ni penzije više da otplatimo. Zato treba da stavi Hitno te proklete sankcije prokletoj Rusiji koja zajedno sa Putinom nas slomi 12 godina. Od Rusije nećemo imati ni za kiselu vodu osim necivilizacije i nemaštine.

  8. Nisam znao da Danas čitaju stručnjaci za politiku, međunarodno pravo i međunarodne odnose. Toliko gluposti u nekoliko komentara mogu da smisle i napišu samo genijalci. Bilo bi dobro da navedu i koje škole su završili pa da znamo gde se nalazi taj rasadnik znanja.

  9. Русија је од Сретењског устава стално радила против Србије, све то можете наћи у српској историји, за оне који нису ишли у школу, можете наћи на гуглу. И Вучићу и Путину су нестали разговори , немају више никога ко би хтео да прича са њима, а Путин из Русије може само мало до Кине да отпутује, иначе ћорка.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.