Demostat: Vučić u problemu sa stranim faktorom ako pokuša da zadrži Beograd

U kombinacijama za formiranje vlasti na svim nivoima, kao i mesto gradonačelnika, presudnu ulogu mogu imati socijalisti

Ostavite komentar


  1. Više nije, Đilas mu nudi Beograd na još 6 meseci kako bi tada dobio izbore.

  2. Ma samo vi nemojte da objavljujete komentare, pa ćete opet „kao pokisli“ da se čudite šta se to desilo…

  3. Da posebno se njih plasi. Pa nije ovo Engleska koja igra kakoAmeri sviraju. To bi mozda kod Đilasa proslo i ostalih kod Vucica vise ne.

  4. Nemoze da Sns uzme Beograd pokradeni sigurni glasovi nemoze da me zove telefonom i traži moj siguran glas.to je kradja..

  5. Kome je palo na pamet da Šapić pre izbora napravi koaliciju. Ja kao neuka znala sam da gubi Beograd.

  6. Dobra analiza, pokazuje sve cari zelje za vlascu. Sve sama matematika, nista ideologija. A narod nek glasa opet, ako ima za koga.

  7. I Evropi bi bilo prihvatljivo da Toma Fila bude gradonačelnik ako socijalisti odustanu od premijerskih ambicija. Za uzvrat će dobiti više ministarstava a Dačić možda ostane predsednik Skupštine. Gradonačelnik ne može biti jer nije na listi. Vučić će Evropu uspešno plašiti rastućom proruskom desnicom.

  8. Sa socijalistima imaju dovoljno poslanika. Sa manjinama i socijalistima i za republičku vladu.

  9. Kakve gluposti sve neću pročitati, sikirate se za Vučića tobož kako li će formirati gradsku vladu a, njemu sva vrata otvorena i može ucenjivali koliko i koga god hoće a, Vi se sikirate kako će mu to poći za rukom

  10. Mene je telefonom zvala Demokratska stranka Vračara dan pre glasanja da li mogu računati na moj i glasove mojih ukućana?Da li vam to liči na pritisak SNS-a i A.V.? Ko ima pravo da tako vrši ispitivanje javnog mnjenja ? O ovome ne priča opozicija i sve prebacuje na SNS tvrdeći da su pokradeni . Ja sam im iz zezanja rkao da i ja i moja supruga i tri sina sigurno glasamo za Demokrate ,a baba i ja sami živimo sinovi imaju svoje stanove i na drugim su opštinama .Eto kako opozicija računa glasove birača.

  11. A što bi bio u problemu sa zapadom ? On je za njih autokrata kako god da bude ,isto kao i Viktor Orban. Dok ne sluša diktat zapada i Amerika ,ne igra kako sviraju svaki predsednik je Autokrata ,mediji nisu slobodni ,nema demokratije i ljudskih sloboda i ugnjetava jadnu opoziciju koja nikako da ga pobedi jer su izbori lažirani . Kako vam nije jasno da u EUnikada Srbija neće ući svojom voljom . Ući će jedino kad bude pobedila mondijalistička pro zapadna NATO opozicija . Naravno to neće biti volja građana Srbije jer se građani neće ni pitati .

  12. Strašna politika, pljuvali se pre izbora, a sad Đilas, Boško, NADA, Zavetnici zajedno svašta. Sad razumem apstinente.

  13. Neznam čemu se opozicija raduje padu vučičeve popularnosti ili propasti srbije. Mislim da su obe stvari u opticaju. Briga mene za evropu potrebna mi je jaka srbija s to sa ovim izgubljenima u vremenu i prostoru neće nikada biti, samo će biti igraćke zapada

  14. Boki, tebi nije sve jasno.
    Na velikom broju GM izbori se ponavljaju, opozicija glasa za Tadića, on prelaziti cenzus i sa 5 odbornika ulazi u skupštinu i tada postaje mnogo jasnije. Vesić ide u muzej kod Palme.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.