Deo opozicije koji izlazi na izbore predstavlja dalji plan delovanja: Novi slogan Biram borbu

Ostavite komentar


  1. Vucic je prepun para i kupuje veoma pametno jednog po jednog od ovih nazovi opozicionara. Jedina prava opozicija je Dragan Djilas koga svi pljuju. Ostali su secikese koje odrzavaju ovo zlo na vlasti. Zato radikali non stop i kukaju kako treba opoziciji novih lica, naravno da bi ih oni plasirali. Ma cirkus smo neistrazeni.

  2. Kažu vam istraživanja da je UJEDINJENJE jedini faktor privlačenja ljudi, ali vi ste sujetni i ložite se da ćete ovako razjedinjeni nešto postići. Kao oni iz 1 od 5 miliona, što su danima ponavljali da su oni inicijatori, a ne potpisnici i sad ih nema nigde. Sve ste opet upropastili. Ili svi na izbore, ili svi u bojkot!

  3. Злотвор је купио оне који немају капацитет и срце да се боре против зла и за своју земљу..

  4. Biram borbu tako što prihvatim fingirane izbore na kojima mogu samo da izgubim. Što jes jes, i to je borba 😉

  5. Tako cete i proci …evo recimo,moja porodica i ja zbog ove nesloge nikad vise ni na jedan protest a ni na izbore

  6. Oslobodili se Đilasa, sad je lakše..Ako vam je opozicija korumpirana, kakva je tek vlast?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.