Oglasila se Đurđević Stamenkovski nakon vesti da su Zavetnici odbili jednu listu desnice

Ostavite komentar


  1. Ko bi rekao, na čitavoj srpskoj opozicionoj sceni, jedini sa mrvom zdravog razuma i ideološkog integriteta nastupili su Zavetnici. Jednostavno neće da se obavežu sa strankama koje su otvoreno ili prikriveno za kosovsku nezavisnost. Pitam se da li to ekstremno antisrpsko delovanje levog dela srpske opozicije tokom događaja u Banjskoj ima ikakve veze sa ovim što se danas dogodilo.

  2. Ovo se zove „namigivanje režimu“ koje pokušavaju da maskiraju praznom pričom o patriotizmu, tradiciji, državotvornosti i sl. Vrlo lako će da prelete ako bude potrebno. Živi bili pa videli!

  3. sve je jsano .
    Ovi nisu za smenu vlasti .
    smena vlasti ,tehnicka vlada , pa novi izbori je potpuno realno resenje .Ko to ne podrzi on je za ovu vlast .

  4. Tesko si ga Narodu sa ovakvima koji zele da budu Politicari, za sada to nisu. Nisu kada uopste neznaju sta hoce, okupili nesto Naroda i rasipaju apetite i Pamet. U Politici, a posebno kada su izbori u pitanju, NEMA pojedinacnog filozofiranja, nego jasno sagledanog stava koji pobedjuje. U Stamenkovsku sam verovao, ali od kada se spajtosala sa Dverima i Poksom, tu srece nema. Ako se zeli pobediti „Vucicizam“, zazmuriti i SVI opozicionari u JEDNO KOLO, ne nikakve kolone, druge nema i prekinite pametovati na samo Vasu stetu. Ne zaboravite, na Vasu stetu !

  5. Vučićeva satelit stranka. Pola je već prešlo u SNS nakon poslednjih izbora, ostali će nakon ovih ako pređu senzus.

  6. @ Mile
    @ Lala
    И остали који су оставили сличне коментаре:
    Управо обрнуто, Заветници и Двери су искључиво против Вучића и стварања било каквих постизборних коалиција на било ком нивоу, али и са било ким ко признаје независност Косова и Метохије.

  7. Da li Zavetnici i Dveri smeju da obećaju da neće da prave koaliciju sa SNS posle izbora?
    Molim vas jednostavno, ili DA, ili NE.
    Čini se da je ovo drugo razlog za nepostojanje jedne liste patriotskog bloka, jasno je da je i za Milicu i Boška važnija vlast nego narod.
    Ukoliko grešim neka objave da nikako neće sa Vučićem.
    Tvrdim da to neće da urade i to vam je dovoljno.

  8. I sada će Vučić da ih pohvali za hrabrost da sami izađu na izbore, što će oni sa ushićenjem da prihvate. Kroz pola godine biće deo SNS tabora, pa će kao Stamatović da pričaju kako su ih drugi gledali sa potcenjivanjem.

  9. Ako zove drugi blok „prozapadni“ onda bi bilo lepo da sebe zove „proistočni“. Ili ako sebe zove „patriotski“ blok, onda bi ove ostale trebalo da zove „nepatriotski“, pa da svi vidimo kakva je zapravo i šta misli. A ovaj razdor bi isto ovako unosila u celu opoziciju, da su i dalje želeli da idu svi zajedno. Mislite o tome.

  10. Zadatak ispunjen, razbijanje ujedinjenja desnice uspelo a kako i ne bi kad joj je muž zaposlen u milenium timu koji je i finansirao osnivanje stranke a SNS skupljao glasove za kandidaturu i sve ostalo…

  11. Ne treba se mnogo sekirati oko svih tih likova. Cela ta desnicarska druzina je uspostavljena od strane nase nereformisane „sluzbe“ (jedne ili vise njih, sto vojnih sto civilnih). Eto dokonima radosti, da glodju kosku …

  12. I tako će zavetnička strategija odvesti ove patriote u topli zagrljaj velikog vodje, a dobiće se veliko ništa. Sve je falš, da gore ne može biti.

  13. Nikako ne razumem zasto novinari kazu za nekoga (koji nije neka vlast) da se oglasio kad mogu normalno i pristojno da kazu da je nesto rekao. Sta time hoce da kazu? Rekao je nesto ili je prd..o? Isto tako i politicari samo nesto kazu i ne porucuju nesto nekome koji ne postoji.

  14. Borim se samo za pobedu u Beogradu! Ne zanima me takva opozicija.Južna pruga neka se bori za sebe i molim opoziciju da se više ne folira! Za BEOGRAD

  15. Ocigledno da nisu jos svi pritajeni clanovi vladajuce sekte napustili ovu tzv opoziciju. Ako i ne predju uz vladajucu sektu nosioci stranke tu su clanovi koji ce naci neke nemuste izgovore posle izbora da dopune zeljeni kvorum kao sto je bilo na BG izborima

  16. OZNA, Drzavna bezbednost, UDBA, BIA nazovito to kako hocete – Zavetnica je njihov projekat da otme nekog opozicionog glasaca i da kad zatreba predje na stranu vlasti. VIDI SE IZ AVIONA.

  17. Gde ima dima ima i vatre. Ceo grad već mesecima priča da su neki već prešli na mračnu stranu. I sad kako prolaze ti famozni izbori shvatam da izgleda ima mnogo tih koji će preći na mračnu stranu. Kad vidiš sve ovo shvatiš da nismo mi za bolje

  18. Taman će posle izbora da se pridruže AV-u da zajedno isporuče Kosovo. G-dja Laen lepo rekla danas u Prištini šta se očekuje od srpske strane. Pa lepo je to što će zavetnici i dverjani praviti društvo svom vodji.

  19. Razmislam:
    Zašto niko ne govori da su stranke osnovane zbog para? Osvojiti vlast, zajahati državnu kasu…zar to nije san svakog političara!?
    A sve ostalo je bla, bla…mora se nešto pričati: levo, desno, Evropa, Kosovo, veće plate, kraća radna nedelja sa tendencijom da ne radimo a minimalac 2300, kao u Švajcarskoj!
    Mislim da je to u redu!

  20. Mislim da su i plavuše konačno shvatile čija su desnica ove dve interesne grupe koje sebe nazivaju državotvornim.
    Nisu se dogovorili jer im šef to nije dozvolio. Napravljene su sa zadatkom da glume opoziciju mute vodu i sluđuju onaj deo primitivnog naroda.

  21. Zavetnici i Dveri neće imati 3% na izborima, jer su se ukaljali maksimalno, ne kritikuju vlast uopšte, na njihovim mitinzima se ne spominje Vučić, sns, vlast

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.