Desnica najavljuje skupove podrške Dodiku

Političke podele u Srbiji i regionu povodom referenduma u RS sve oštrije

Ostavite komentar


  1. Nemoj te me pogresno razumjeti ali ove diskusije su iznenadjujuce . Kao prvo Referendum je sasvim normalna pojava i da kazem kao i onaj Zagrebacki politicar , pa nece valjda " Saka Jada " mislim saka til bijednih muslimana zabranjivati referendum .? Meni je nepoznato ipak da je Referendum Narod trazio pomoc od Neferendum naroda , ili ? Sta ste se tako prepali ? Puno pozdrava

  2. Ako toliko patriote iz desnice i levice Srbije brinu za buzdovana Dodika iz susedne Bosne neka glasaju za ovoga kao buduceg predsednika Srbije. Bio bi bolji od Tome-diplome. i debelog lajavca Seselja.. Dodik bi u rekordnom roku rasturio Srbiju u nekoliko entiteta samo da bi sto duze ostao na vlasti.

  3. Dejvid Eliot: Treba nam više ljubavi i manje glupih revolucija – a ja bi rekao i glupih refernduma.

  4. Odgovor za Mark, pripadnik Referendum naroda, – ja sam pripadnik NEreferendum naroda i nisam šaka jada niti bijedni musliman kako me ti nazivaš.
    Da bi svatio bit problema znao bi da Dejtonskim sporazumom i Ustavom Bosne i Hercegovine nije dozvoljeno praviti jednonacionalne referendume, dakle samo sporazumno tri naroda.
    To znaju svi koji su osudili referendum EU, Amerika i Srbija…šta hoćeš više..??
    Još jednu stvar treba da znaš, na sadašnjem prostoru manjeg BiH entiteta srbi nisu bili većina a sada poslije entničog čišćenja i presuđenog Genocida jesu manjina…pametnom dosta zašto NE.

  5. ..lideri i clanovi "desnice““ slobodno mogu da se isele u RS i zajedno sa Gdinom Dodikom odrzavaju skupove podrske i referendume svakog dana..

  6. Manga pa sto to ne primeniste kada ste bez Srba oslucili o
    izlasku iz SFRJ.Kako to da Vi kao i vasa braca Hrvati koristit"cinjenice" samo kada su uperene protiv Srba.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.