Saznajemo: Desnica možda ipak na jednoj listi, intelektualci među kojima je i Matija Bećković iniciraju sastanak lidera stranaka

Ostavite komentar


  1. Bećković i simpatizeri koljača draže i kalabića, a sa druge strane- lopovi i razbojnici! Bože spasi nas!

  2. Уколико дође до јединствене коалиције у том десном политичком спектру страва гласове има да покупе од десно оријентисаних бирача а богами и од незадовољних и разочараних СНС чланова, не би Вучић за џабе тражио подршку Томину и Гујонову који су ипск личности са угледом и реномеом а тог су политичког профила.

  3. Verovatno sam nešto propustio, pominjete četvoricu intelektualaca, ali nema imena nijednog intelektualca u tekstu…

  4. I pored titule akademika, Bećković je čovek od integriteta čije je mišljenje pravedno i lekovito. Od njega nikada nisam čula bolesne ideje, samodestrukciju ili želju da postane Vrhovni inkvizitor kao neki drugi ka**demici. Navikla sam da dajem poverenje proverenim ličnostima pre nego medijskim konstrukcijama.

  5. Matija Beckovic? Bese onaj knjizevnik u pozajmljenoj drzavi ( kaze da mi je crna gora maticna) koji je Zeljku Mitrovic predao nagradu za … kakva je to ekipa.

  6. Bećković nije ni za jotu napredovao od osamdesetih.
    Bruka i sramota, a mator čovek, poslao bi i unuka u rat jer on ne mora da ide. Kako mrzim ove uspaljene matore ratnike, koji bi tuđu krv da prolivaju.

  7. Desnica su nepomenikovi i njih je stvorio skidajući cenzus i ubacivši kosku razdora među opozicijom verovatno ima učene nazovi ljude(a možda su i stranci)koji ga vode i da razno raznim marifetlucima lažima prevarama i krađom sigurno ide ka pobedi jer zapad mu neće objaviti ustane gaće i sada posle terorističke akcije na Kosovu i ne hapšenja počinioca zapad ga tetoše Il je nešto veliko obećao Il je debelo platio bar ja tako mislim a narod nek stavi prst na čelo i razmisli šta će biti !!!

  8. Hoce li Matija Beckovic da pozove i Zeljka Mitrovica koga je odlikovao, zna li se sta?

  9. biti desna partija u srbiji znaci: da ju je osnovalna udba, da nema realan ekonomski ili drustveni program, da plaču i krive druge.

  10. Lako smo se složili, Bećković je najgori, pu, pu, pu, ali tema je čini mi se objedinjavanje „desnice“ u jednu kolonu? Ko god iskoči, pod bilo kojim izgovorom definitivno se deklarisao kao Vučićev „trojanski konj“ i pošteno bi bilo da nastupe na njegovoj listi i time dobije makar neku sinekuru. Evo, recimo Danino mesto u NIS.

  11. Razmislicu o ovoj koaliciji.Posebno me povuklo sto je tu Matija,jedini Srpski intelektualac.Ovi ostali-Mirko,pazi metak,Brozovi uvlakaci i antisrpski orijentisani me ne zanimaju.Uostalom,Ozna nam uvek nekoga poturi.Kao i vecinu ovih komentara.

  12. Bećković je bio beliki komunista, sad je veliki nacionalista, a postaće i veliki pronalazač sa Žeksom, samo polako.

  13. @Sremac: Nema vam spasa od mene!

    Vas je izbor bio oduvek: ili trpite i nastvite da neista ne preduzimate, ili motke, sekire, cekice u ruke, i najurite ovo zlo sto se nakotilo u Srbiji.

    Amin.

  14. Četvorica nazovi intelektualaca,aktivnih učesnika u kreiranju propasti i sramote Srbije,širenju ksenofobije,mržnje,neostvarivih nacionalnih maštanja,fašizma i staljinizma.Inače,jedan je bivši pesnik,sujetni,izlapeli starac,a svi su podrška radikalsko-espeesovske i autokratskog vlasti.Podržavaju udbaško,KGB stranke i ratnu retoriku.Puni glupih i potpuno iracionalnih planova.Demokratska opozicija,mora potpuno da se distancira i od ovih“patriota“i njihovih stranaka,da se odredi prema njihovim pogubnim programima i jasno krene evropskim putem.Rizičan,ali jedino ispravan potez i pred ljudima i pred istorijom.Ova vlast i ova nacionalna opozicija,dave i uništavaju Srbiju već više od tri decenije.Ako ništa drugo,neko mora to jasno i glasno da kaže ovme indoktriniranom,neobaveštenom,neobrazovanom i zaglupljenom narodu,kome su uništeni i moral i čast.

  15. Десница само ако је јасно одвојена од западних подгузних мува.

  16. Podržavam sve što podržava Matija Bećković jer je to pesnik koji je napisao više nekrologa nego pesama. Dakle, ova vlast, uz njegovu podršku, ima velike šanse da propadne, a on će joj, nesumnjivo, održati jedan lep i nadahnut „posmrtni govor“, kako samo on to ume. Pa ipak je čovek (bio) pesnik) i zna svoj dug!

  17. Зашто Матија није подржао групу „Ми – глас из народа“? Није касно да се предомисли.

  18. Oni koji su protiv ujedinjenja nacionalnih stranaka znaci da su na strani rezima.
    Sada ce sve izadji na videlo. Nema opravdanja za nepostojanje jedne liste.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.