Radomir Lazović: Desničari stali uz SNS i glasali protiv prigovora opozicije

Ostavite komentar


  1. Zavetnici su i osnovani od strane sns-a. Svi clanovi zavetnika po manjim mestima u Srbiji dobijaju poslove po drzavnim preduzecima i ustanovama kao da su u vrhu lokal og sns-a

  2. Radomir Lazović: Desničari stali uz SNS i glasali protiv prigovora opozicije
    Takvi su izazvali rat u Ukrajini, i ovde bi želeli građanski.

  3. …se mozda samo boje da ne otpadne njima neki odbornik, i ne d’o Bog cenzus, ako se izbori ponove na previse mesta.

  4. Pitanje je ko daje pravo strankama i politicarima da licitiraju sa podnosenjem prigovora na regularnost izbora? Ako je utvrdjeno da ih je bilo onda je duznost svih da se ukaze na propuste i da se postuje volja biraca, koja je iznad svega.

  5. Zavetnici su SNS „trojanski konj“ a i NADA nešto slično tome. Da je kralj ostao uz svoj narod tokom 2. svetskog rata i borio se protiv fašista, Srbija bi i dan danas bila kraljevina, ne bi bilo ni komunista ni ovih još gorih od njih, koji nas jašu više od 30 godina!

  6. SNS je podelio glasove „desnici“ da pređu cenzus. Sad im ti glasovi nedostaju. Na ponovljenim izborima „desničari“ znaju da te glasove neće dobiti i naravno da su protiv ponavljanja izbora.

  7. Nisu oni glasali zbog SNS već zbog sebe jer se plaše rezultata ponavljanja.

  8. a jesu li prigovori bili osnovani odnosno nepravilnosti tolike pa da treba ponoviti glasajna?

  9. Pa to je svako ko iole mozga ima , znao ! Čuj zavetnici ???
    NEMA NAMA SPASA !!!!

  10. Плаше се нових избора .
    Знају да не могу понове резултат.

  11. Beograd nije na ulicama. Samim tim jasno je da bolje od javnog prevoza kao u Mumbaju, čistoće poput brazilskih favela i urbanističkog haosa poput Skoplja ne zaslužuje.

  12. Kako bre glasanje o prigovorima na izborne nepravilnosti, il’ ih ima il’ ih nema. Ako ih ima, na tim biračkim mestima ponoviti izbore,ako ih nema, proglasiti ih gotovim. Prosto k’o pasulj.

  13. A šta je tu čudno, NADA, DVERI, ZAVETNICI su pomoc SNS-a na ovim izborima.

  14. brutalno smo pokradeni. milion ljudi mora da izadje na ulicu i traži poštene izbore- nihilista av će sve uništiti.

  15. Kako god,ali niste osvojili dovoljno glasova za smenu vlasti. Sad tumbalumba do smrti? Ni pre ni posle glasanja ne znate ko je sa kim,ko će sa kim,kako dalje?? Destruktivni ste ,na žalost.

  16. A zašto stranke koje su uputile prigovore nisu došli na reviziju i pregled listića i zapisnike što im niko nije branio, šta mislite? Pa zato što su znali da je većina prigovora neosnovana, već su svesni da onda ne bi imali osnova da prave haos na ulicama!

  17. Zavestnisi su Vucicevi. Nada-razocarenje. Drago mi je sto su Moramo dobili moj glas

  18. Bravo! Nisam ni ocekivao da ce Milica Zavetnica podrzati izdajnike i one koji tvrde da je u Srebrenici bio genocod. Sada mi je mnogo lakse.

  19. Posle svega ,baš mi je drago što ne glasah.Političke stranke su neodgovorne ,bave se isključivo šibicarenjem.

  20. Па унапред се знало ко су Вучкови сателити…ништа не изненађује зар не?

  21. Ponovo vidimo da svako u ovoj zemlji gleda samo sebe kako da uhlebi i otme ono malo kolača što je ostalo. Kad god pomislim da su ostale mrvice ,ispade da kolača ima koliko hoćeš. Ima li neko u ovoj zemlji da ne laže i ne krade? Izgleda da nema. 30 godina nam kradu sve što stignu,otimaju iz očiju,i taman pomisliš evo neko nov ,mlad pametan ono ispade prodaje se kao dame kod plavog mosta. Za Siću i botaniju. Nego mi decu da podignemo i put pod noge. Tuđe sunce ipak mnogo lepše sija.

  22. Како год неможе се у нормалној глави повезати заветник и неко за кога смо ми геноцидана народ ,ни најгрђи превртљивац би то јако тешко ,,сажвакао,,

  23. Ne pomaže nikakav inžinjering da vi dođete na vlast,poštujte volju građana

  24. Uozbiljite se vise, treba da vodite drzavu, a vi se prepucavate. Muka nam je vise od svih vas. Samo vas fotelje zanimaju nista vise. Ne znam sta bi ti mogao da uradis za Srbiju. Bilo nam je lepse kada ste bojkotovali izbore. Sada slusamo koje kakve gluposti. Ti bi sigurno priznao Kosovo I uveo sankcije Rusiji zato necu ni da te slusam.

  25. Treba imenovati stručnu I neutralnu komisiju a ne proporcionalno broju odbornika jer vas oni preglasaju I tu nema pravde.

  26. Da su Ponos,Dilas i Tadic dosli na vlast ode Srbija u nato a firme na dobos! Bravo desnicari!

  27. Svi vi sto pljujete Zavetnike, nemate pojma, niti dobijamo posao, niti smo sateliti, to samo zavist puca iz vas. To vam kaze dugogodisnji clan inace nezaposlen u drzavnoj firmi

  28. I tako to ! Prođoše izbori ja se ne oženi… Bila marva, ostala još veća,
    i to je to ! Sve po zakonu. Sada dolazi vreme „Velikih Promena“ ?! Čim tehnički ne ispravna Vlada pređe u tehnički ispravnu, doći će do Promena. Više niko neće imati Istu Platu ! Jedino će Đilas morati i dalje da živi od krađe, jer kako kažu Izvori bliski AV, ĐILAS je lopov. Jedino ako ga AV ne Pomiluje što mu je pomagao u Kampanji i plaćao svu onu OPOZICIONU SIĆU, što je navalila na Budžetsku menzu. JBG. Došla zla vremena ! Bolje u fotelju nego na Berzu Rada !!! Srbija Brale, Zemlja Čuda …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.