Devetnaest godina od 5. oktobra

Ostavite komentar


  1. I? Koliko smo pametniji, napredniji, bolji? Ko je tada ugasio svetlo u Srbiji? Mi. Šta se promenilo? Ništa. Ko je kriv? Mi. Ko nas zamajava? Mi. Ko je odgovoran? Mi. Ko je zaslužan? Mi. Lečića, i sve ostale podsećam na 29.11.1943. kada je stvorena država u nemogućim uslovima. Državu, makar i pogrešnu, su napravili mangupi. Vi ste za njih klinci šmrkavci. Zato ste i vi tu gde ste, a mi zajedno sa vama. Nije do AV već do nas. Kada to shvatite (shvatimo), možda ćemo nešto proimeniti. Do tada ćutite i nemojte da se sramotite.

    1. Bravo Vladimire problem je nama svi bi hteli vlast a neznaju da vladaju. Bez cilja nema uspeha a mi neznamo sta je nas interes. Posli smo negde a nismo sigurni jel to pravi put a onda kazemo pa mozemo i tamo i ovamo a ostali smo na raskrsnici vreme prolazi a mi i dalje gledamo a nista ne vidimo.

      1. A kada smo mi znali za pravi put? Kažite mi, koji je naš „pravi put“! Molim vas, ako neko zna neka mi kaže. U zadnjih 200 godina lutamo i kao društvo i kao država. Nikada dorečeni. Nikada…Još uvek lutamo bespućima civilizacije.

  2. Na danasnju godinjicu Beograd i plato ispred Skupstine su, za svaki slucaj, zakrceni motorizovanim spoljnim saradnicima sluzbe – beogradskim taksistima. Hvala sto ne cenzurisete.

  3. bravo svaka cast Jovan tacno tako da taxi smeta oduvali bi ih odavno,nazalost nesreca je zadesila Srbiju u one koji su nam ulili poverenje da se moze promeniti vlast oni su nas pokrali,ostavili bez posla.A tada narod ulazi u jos dublju rupu i bira ucenike tih sto su nas zavili u crno .Sada nam nema leka jer lepse je ove trpeti samo ne opet dovesti lopove na vlast.Tako da ce ovi biti na vlasti dok budu hteli i oni i zapad ili do nekog 5 oktobra 2030.Sumorna prognoza al to nam je realnost,nazalost obrazovani mladi ljudi imaju odgovor na to a to je pasos pa ajd na put.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.