DF nije poslušao ni Vučića ni vladiku Amfilohija

Diplomate nezvanično o uzavreloj atmosferi u Crnoj Gori

Ostavite komentar


  1. Milo Djukanovic i njegova koalicija misle da je njihova vladavina dozivotna,zato se tako i ponasaju!Nisu svesni da ce im neka velika sila uskoro izmaci fotelje…i tada ce nastati lom!Dali ce to biti godinu dve…ali sigurno uskoro!Narod obicsn lose zivi…i to nezadovoljstvo mora da se artikulise na ulici…a ovo sa crkvom im je odlicna prilika!Vecina Cene Gore priznaje jedino SPC!To je svima jasno…Milo ce pokusati da tu vecinu svede na manjinu ali nece uspeti!

    1. A sada vam odgovara Vucic i njegov odnos prema srpskoj manjini. Oseti se podrska redakcije Vucicu kada je u pitanju crnogorsko pitanje. Jos jednom se potvrdjuje da bi vi na mestu Vucica istu politiku snishodljivosti i puzanja pred strancima vodili i tretirali narod kao stoku kao sto se sada radi

  2. Žalosno je što i crkva kao i država koriste narod i guraju ga na ulicu da ga policija pendreči. Crna Gora hoće apsolutnu samostalnost i što pre Srbija i SPC to shvate biće bolje za sve. Očito je da SPC nema dokaze za svoju imovinu pre 1918 godine. Kada je trebalo sprečavati ratove devedesetih i kritikovati Miloševića i radikale vladike su ćutale, a srpski mladići ginuli, ali kada treba braniti svoju imovinu onda je nazivaju Božijom i pale narod. Dok god su na vlasti „preporodjeni“ radikali i SPS i dok god je uticaj SPC na srpsko društvo u celini, zajedno sa ruskim faktorom, ovoliko snažan, nema Balkana bez tenzija. Samo rešenje Kosova može skloniti sa vlasti ove utvara iz devedesetih i konačno i istinski demokratizovati Srbiju. Sad vam je valjda svima kristalno jasno zašto je ubijen premijer Zoran Đinđić. Čitava Srbija bila je ta politička pozadina njegovog ubistva.

    1. Zasto ce Vucic vladati dok god to budu hteli amerikanci? Jer mejinstrim opozicija je ista, ako ne i gora. Nisu poslusali Vucica, da se uzdrze od nasilja, da sacekaju prolece i demokratske izbore, volja naroda… i slicne parole iz bebine, betine kuhinje.

  3. Niko ne pominje glavnni uzrok pocetka nemira u Crnoj Gori Srbiji i Srpskoj a to su diktatori i diktatura partija ili stranaka na vlasti.

  4. Treba pod hitno organizovati svecanu akademiju povodom tridesetogodisnjice zastite Srba i sadjenje sljive tarabicke.

  5. U Srbiji su IN privatni interesi i po tome se rukovode vladajuca sekta, ali ovo sto prvi srpski pop radi je za vise od osude..

  6. Ne slusajte Vula jer je on isti kao Mile Dj.,i nas diktator Dodik.Isti su oni,bore se samo za vlast,narod ih ne zanima

  7. Da li bi urednici Danas_a mogli malo da smanje sa objavljivanjem lažnih vesti. Objasnite svojim čitaocima pojam „nezvanični diplomatski izvori“. Po meni, to znači, da ti izvori ili ne postoje ili su to ljudi bez kičme koji ne smeju da govore u svoje ime. Kako god, to su lažne vesti. Ovo slobodno možete cenzurisati. Ne očekujem ništa bolje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.