Danas nastavak dijaloga Beograda i Prištine

Ostavite komentar


  1. Sta bre vise sastancite , dokle cete mlatiti praznu slamu i zamajavati narod dokle vise blablabla a narodu na KiM sve gore a siptari zaokruzuji nezavisnost uz vasu pomoc.Opet obracanje opet isto , nervirate ljude ne mogu vise da vas slusaju. Nesposobni ste da bilo sta uradite.Opet pisacemo pisma,razgovarati sa Kvintom, dolazi kurta i murta, mi smo za mir…..tralalala niste bre za nista. Od vas nema koristi Srbi da se sami organizuju , nezna se ko je gori vlast koja manipulise ili opozicija koja direkno izdaje Kosovo. Preci nam se u grobu okrecu .

  2. Resenje je na dohvat ruke,samo treba imati malo i kuraznosti i volje.
    Da se recimo kao ti ne javljas sa koje kakvim nebulozama,a takvih ima na sijaset i da gradjani Kosova,albanci i srbi sednu i zajedno rese sve nesuglasice.To je jedino resenje,ali sve dok im ova vlast buba u glavu koje kakve gluposti i neistine a obecava brda i doline,onda ce se pregovarati,a rezultati toga ostace 0.Treba srpska drzava da shvati vec jednom da su to gradjani Kosova a ne Srbije.Ovako sto vi radite je samo otezavate njihov polozaj,jer oni vise i neznaju kome ce verovati.Zamislite sebe u njihovu situacij koliko su oni manipulisani od sadasnje vlade i od beogradskih sefova,direktora dobronamernika itd.Ostavite narod neka sami odlucuju i to je jedino pravo resenje,i izvodljivo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.