RSE: Kakav je tačno predlog bio na stolu u Briselu

Ostavite komentar


  1. Znaci Albanci opet lazu. Sve im je zasnovano na lazi pa i ovo. Prijem Kosova u medjunarodne organizacije tek na kraju.

  2. Srbija je pokazala i dokazala nebrojeno puta da nije sposobna da upravlja i rukovodi ni Beogradskim pasalukom, a kamoli Vojvodinom i Kosovom. Sve dok se srpske vlasti budu odnosile prema Kosovu i Vojvodini kao prema ratnoj pljacki koju mogu da izraubuju kako im se svidja – Srbija nikada nece naci svoje mesto u drustvu Evropskih naroda i vecno ce biti i ostati strano telo u Evropi.

  3. Sve tacke tj predlozi da se ispune trajace jos 15 god najmanje, s obzirom kako „uspesno“ pregovaraju. Znaci ovog trpeti jos toliko i onda ce 1000 Srba, koji su ostali/preziveli u Srbiji biti sretno i zadovoljno.

  4. Pa ovo je put ka priznanju Kosova kao nezavisne drzave u zamenu za nekakvu lokalnu autonomiju Srba. Ukidanje fusnote, medjusobno uvazavanje, neprotivljenje ulasku u UN , krovne organizacije nezavisnih drzava, otvaranje ambasada i prihvatanje simbola….jednom recju KAPITULACIJA! Onog trenutka kada udje u UN Kosovo i bilo koja druga drzava su de fakto nezavisne drzave.

  5. Европске бајке о Косову……Косово се мора поделити а онда куд који мили моји…..другог решења НЕМА…али то Србија упорно избегава и то је то……неки нови преговарачи би то поставили и решили….биће нам лакше без њих као и њих без нас….

  6. U prevodu Srbija bi priznala KiM , e pa nece da moze, Kosovo nije nicija dedovina. Tek onda bi nastao egzodus Srba .Zato sad vlast ne reaguje na maltretiranje Srba na Kosovu i na to sto se Srbi precitno iseljavaju.

  7. On je doveden da završi sa izdajom,pre njega su bili isti samo su inali koliko toliko obraza da ne priznaju,lopurdali i krali nemilice,ali priznali nisu ! Ovaj to radi jer nebi drugačije ostao na vlasti,pitanje kako samo zvanično to da uradi i javno, e onda kreće cirkus celog balkana ne samo Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.