Dijalog Kosovo – Srbija glavna tema susreta Merkelove i Haradinaja 6. juna

Ostavite komentar


  1. E šta sada, konaćno posle 6 godina foliranja i katastrofalnih poteza, stiže račun za naplatu. Da se iskreno okrenuo zapadu, Srbiji bi najmanje dobila Sever Kosova i međunarodnu zaštitu enklava južno od Ibra. Da se iskreno okrenuo Rusima, Srbiji bi najmanje dobila bar Sever Kosova i njihovu moćnu zaštitu. Sedenje na dve stolice na kraju uvek dovede da nemate nijednu, a samo radi prikupljanja glasova i prorusista i prozapadnjaka, kao i kupovanje vremena da napravi totalitarnu državu bez ikakve dugoročne perspektiva većine naroda u njoj.

    1. Sever Kosova ni sa zapadom ni sa rusima necete dobiti poenta je sto vi mislim zvanicnici iz beograda zeleli bi da bude cela Kosova u serbiji ali nije realno a onda barem do ibra sto je nemoguce ali se bore barem da uzmu i drugu stranu berda Kopaunika sto mnogo puta vas vodja poglavica je potencirao koliko puta da „nece dopustit“ da se Albaska zastava vjori na Pancicevom verku kod Kopaunika jer se misli da je to stratesko mesto za neke radare sta ja znam …

      1. У Србији је увек неколико фантастичних теорија завере у оптицају – ова је само једна од њих…

        1. @Миливоје Радаковић

          Fantasticno kako se savrseno dopunjujes sa albanskim sovinist-patriLJotik komentatorima. Izgleda da imate jako puno zajednickog.

      2. Realno ste oteli deo Srbije, jos realnije Ameri su oteli i poklonili vam a vise sada drcite. Hoce vam se moze vam se jer imate sve mocnike sveta iza ledja, ali ne zbog vas, vec zbog resursa i geopolitickog polozaja koji je nj8ma bitan. Vi ste kao narod neophodni da im to malo pricuvate, nista vise, inace ih zabole za vas kao i za Srbe.

      3. Necete ni vi dobiti Kosovo, nikada ta tvorevina na Kosovu nece biti priznata niti dobiti medjunarodni legimitet, na kraju cete nuditi i vise od severa samo da legalizujete bilo sta.

    2. Predstavljate jednog ispod prosečnog srpskog infantilca, koji je zadojen nekom nedefinisanom mržnjom kako prema svojim sunarodnicima, tako i prema sebi, pogleda uperenog u prepune trezore Zapada, koji samo čekaju na Vas. Pročitajte komentar ovog „šićka“, koji se predstavlja kao „U.S od Albania“ i nemojte da vse postidite. Niste Vi jedina ovca medju Srbima. Ima nas mnogo, zato „hijene“ caruju.

      1. Nadam se da vas Rusi placaju u Dolarima jer Rublja svaki dan gubi vrednost.

  2. Nama običnim ljudima je politika dosadila i teme uvek kobojagi ne resive.Zeljni smo svega normalnog

    1. Sestro, pa ako ti je dosadilo a sto citas? Idi pij kafu sa komsinicom, pa malo na trznicu, pa keceljicu vezi pa za sporet.

  3. Dijalog Kosovo – Srbija biće sporedna tema. Više će pričati o naoružanju i obuci KSB, a možda i o nekom budućem kooncesionarskom biznisu za kancelarku, s obzirom da ona u politici više nema šta da traži.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.