Dijalog preuzela Evropa, ali Albanci ne pristaju na zaokret bez Amerikanaca

Ostavite komentar


  1. Svi pišu o zahtevima EU, zahtevima Šiptara a mi se ne izjašnjavamo koji su naši. Šta je naš minimum ustupaka ako i smenda ih bude? To mi znači da mi čekamo ako nam daju dobar “ profit “ dobiće šta traže. O čemu onda mi pregovaramo? O kojim stavkama i čijih zahteva, koji je naš plan i program za Kosovo? Imamo li ga uopšte na nacionalnom nivou? Na šta smo spremni i do koje tačke? Da li imamo svoje JA ( da ne kažem pravu reč) ili imamo samo ljigave ideje nekoga na vlasti ( danas njegive autra možda nečije)? Ko se pita? Narod ( referendumom ) ili trenutna vlast čija god da je? Ljudi, Narode izjasni se da ne živimo kao stranci u rođenoj državi i otadžbini ( ako je uopšte imamo).

  2. Jedino održivo rešenje za Kosovo je da se Albanci isele sa Kosova. Najbolje preko Atlantika u Ameriku i Kanadu.
    Sve ostalo predstavlja mrcvarenje, do novog rata posle koga će rezultat svakako biti isti: Srpska vojska će proterati Albance sa Kosova…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.