Dijalogom do alibija

 Održana debata o Kosovu: Unutrašnji dijalog ili monolog

Ostavite komentar


  1. Voditi dijalog o Kosovu a apstrahovati uopste mogucnost da se suocimo s tim da smo eventualno i mi kreirali progon , nasilje, mrznju prema tom vecinskom stanovnistvu-Albancima, ubistva i zlostavljanja koja su trajala desetlecima, izvinite, to je bas onako idiotski … A sve kao neki strucnjaci, profesori, etika i humanizam…Sizofreno velikosrpsko slepilo, prosto receno.

  2. Kad““ sam procit““o naziv naj novije "funkcije" ex SRS na kosovu,rade trajkovic,a to je "direktorka Evropskog pokreta Srba na KiM",odmah me je spopala muka ! Takve "transformacije" se ne stidi jedino njen ex shef a sadasnji "sultan od Srbije" veliki AVAVavavavavavavavavav…auuuuuuuuuuuu !!!

  3. Nista novo. AV nece nikad izaci na duel gde bi bio izlozen pravim pitanjima. On voli monologe sa samim sobom i interviue gde on postavlja pitanja i odgovara. U slucaju da nesto ispliva ne predvidjeno tu su botovi da sve poprave.

  4. Prosto je čudno da Vučić odbije dijalog,doduše on najviše razgovara sa Tačijem tako da nije istina da neće ni sa kim da razgovara.

  5. kad vidim ovih cetvoro podbuli u crnini na slici ne bude mi dobro… jos one zvezdice zute iza plava zastava ds.. strasno

  6. Rada Trajković koja je od početka sedela na dve stolice i dobro unovčila svaku sekundu provedenu na KiM ili R.K. minimizira ogroman uspeh Srpske Liste (skupštinska većina, potpredsedničko mesta u skupštini i vladi, tri ministarstva i potpuna vlast u 10 – 12 opština od 22 u R. K.) govor i nebuloze da kosovski Albanci žele da žive u državi Srbiji ili sa Srbijom i ako npr Crnogorci i Makedonci po svemu bratski narodi i sa kojima nismo ratovali, to ni u snu ne žele. Iskoristiti ZSO u punom kapacitetu (onako kako ga je protumačio Čanak) uvesti samostalnost SPC i njenih Metoha po Vatikanskom modelu (Pećka pravoslavna država – Nenad Čanak) i povraćaj srpskih teritorija koje su poklonjenje A. O. KiM (tj. Ibarski Kolašin i Severno Kosovo) i albanskih (Preševo i Bujanovac) iz A. O. KiM odnosno na stanje pre 1972.god. i tako stvoriti mogućnost da i Srbi i Albanci budu svoji na svome jer i onako ni Srbi ni Albanci ne kontrolišu pomenute teritorije i narode na tim teritorijama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.