Dijana Vukomanović pozvala žene da bojkotuju izbore

Ostavite komentar


  1. Pružite podršku bojkotu i time pređite na istu stranu na kojoj je i Sergej Trifunović koji žene naziva pogrdnim imenima.

    1. Čitajući ove komentare zaključujemo da to više nisu iste novine.

  2. Mozda smo mi zene slabiji pol, ali znamo da se borimo i istrajemo u borbi bolje nego svaki drugi muskarac. Potpisujem!

  3. Zar na ovaj dan da poziva žene na bojkot? Ajde što poziva, neka je, ali ko će da prihvati to, kada svi znamo kako Sergej vređa žene na svakom koraku.

  4. Podržati poziv žene koja podržava čoveka koji stalno vređa žene?! Pa neka hvala, ne treba mi to.

  5. Aha, kako da ne, ova poziv može da zadrži za sebe, jer nikog ne zanima šta ona priča!

  6. Poistovećujete se politikom bojkota sa fašistima i onima koji vređaju žene najstrašnije! Jelj je to budućnost koju nudite lepšem polu?

  7. Znači bojkot nudite damama, umesto da ih pozovete da daju svoj glas politici koja stvara i gradi uspešniju Srbiju.

        1. Zašto neko ne osnuje Žensku stranku, razbili bi na izborima. Oduvale bi sve dosadašnje lažne stranke.

  8. Neka se javno pridruzi Sergeju Trifunovicevu u vredjanju zena, kao i Djilasu i Obradovicu i neka ga podrzi. To je jedini logican sled.

  9. Sramno je da jedna žena šalje ovakvu poruku! Svako iole pametan i normalan ne moze da ospori boljitak u zemlji na različitim poljima, pa treba i da se teži da se nastavi ovim putem. A jedan od načina za to je upravo izlazak na izbore.

  10. Kao da bi njihov izlazak na izbore nesto promenio. Ni sami ne shvataju koliko su nebitni.

  11. A šta ova gospođa nudi ženama Srbije ako bojkotuju izbore,koji plan za Srbiju,za unapređenje,za napredak,samo bojkot i to je to

  12. Može ona da poziva na bojkot, ali ako smo svesne da od svih nas zavisi da li ćemo živeti u razvijenoj i modernoj Srbiji ili se unazaditi, onda ćemo sigurno izaći na izbore!

  13. Ne treba da namećeš svoju volju nikome. Svaka žena ima pravo da sama odluči da li će da izadje ili neće na izbore kao i sve ostalo u životu. Sama da donosii svoje odluke .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.