Dijana Vukomanović (SRCE): Ponoš promovisao logo pokreta u obliku crveno-plavo-belog srca, Vučić oblači Vulina i Radoičića u ratobornu maslinasto zelenu

Ostavite komentar


  1. Ovo je još jedan primer da zadugo nećemo imati opoziciju. Ako, da slučajno imamo opoziciju sada bi i kod nas bili protesti protiv visoke inflacije, visokih cena hrane, goriva…Možda nije ni loše što je SNS razbucao opoziciju na kombi pokrete – stranke – partije. Srećno do 3%.

  2. glasove je ponoš stekao zahvaljujući podršci đilasa. sam ponoš neće uraditi ništa… 700.000 glasova koje je dobio može da sanja.

  3. SNS ima Dijanu a imao je i SPS.
    Za Vukomanovicku nesporno tacno pokazuju figurativno okviri njenih naocara da su prevelike za njene vidike, kabarite a mali za nezajazljivu pohlepu za polozaj i materijalne stimulanse koju je pokazala u ex stranci. Osoba : srednja zalost.
    Ovakvi partijski rasipnicki kadrovi nisu racionalizovali stanje u drzavi a njihove neznalice nisu blagoremeno oterane iz JP, UO istih , birokratski aparat u Javnim nabavkama niti su pokusali ugasiti preveliki broj Agencija koje nisu imale rezultate ni plan rada.
    Pretpostavka je da ce Dacic kao premijer koji je prihvatljiv zapadu i istoku zajedno sa Cutom i opozicijom napraviti nove planove za promene u Srbiji. Bitan je izvozno orijentisan program, ulaganje u domaci preradjivacku industriju i ukidanje ogromno finansiranje NVO itd.
    Glavna stranka sekta diktira pravila i vredja nasu inteligenciju iako je kriminalizovana od poda do plafona, sastavljena od politickog polusveta koji se nakrao na razne PROVERLJIVE nacine, legalizovao kriminal, ovladao pretnjom pravosudjem i pohapsio svoje saradnike – drzavne sluzbenike uz pretnju da stave rajfslus na usta koja mogu otvoriti samo u emisiji Djuke zvanog Bizon na Jutjubu.
    Ako se slucajno otvori Pandorina kutija mesta u Padinjaku za postene SNS ovce treba obezbediti – veliki je to broj. Iz zatvora pustiti doktore koji robijaju za 200 evra mita i mangupe dzeparose kako bi se tamo smestile krupne ribe koje su preferirale ( mnogi menjajuci stranke ) i unovcili prevare od preko 100 hiljada evra pa na gore.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.