Diplomata Zoran Milivojević: Nama nije bila potrebna Banjska, dobro smo stajali u procesu pregovora

Ostavite komentar


  1. Posle „Grenela“ za mene licno Gosp. Milivojević „najbolje lobira za Vucica“ e sad sto je to NEMOGUCE raditi a da se tom prilikom ne „pretvaras da si BUDALA“ to je nesto sasvim drugo !
    „Vlast Srbije da sprovede obuhvatnu i detaljnu istragu“ i „POLIGRAFOM“ dokaže da ničim nije učestvovala u događajima u Banjskoj ?
    Kao On je ocenio „neumesno postavljanje pitanja izručenja Milana Radoičića, podsećajući da je prema Rezoluciji 1244, nemoguće izručenje samom sebi“ ignorisu ci pritom cinjenicu da je cak to i „unutrasnje pitanje Srbije“ da bi Radojccic morao da odgovara tamo gde je pocinio krivicno delo a to je na „srpskoj teritoriji KOSOVO“ a ne u „Zagubici“ pa da mu se sudi u Zagubici !

  2. Nama nije bila potrebna Banjska,ali vlasti jeste bar toliko bi trebao da zna poznati diplomata,jedino ako nije postovalac lika i dela Vodje.

  3. Gospodin Milivojević je u pravu. Ali Vučić je očigledno imao druge planove kada je, u šta sam ubeđen, „aminovao“ Radoičićev amaterski pohod na severni deo Kosova. Nemoguće je da je pomenuti sakupio i nagomilao toliko oružja i prebacio navodno sam na Kosovo- bez da je bar neko to znao kao npr. BIA, policija, vojska itd. Sve drugo su čuvene priče AV za malu decu.

  4. Sve vise izgleda da mi već 200 godina ne odlučujemo o svom statusu niti o najbitnijim pitanjima nešeg opstanka. Ovde se sukobljavaju interesi Turske, EU i Rusije. Mi njima nismo mnogo važni kao narod, njima treba teritorija.

Ostavite komentar


Politika

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore? 10

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore?

"Sedamnaestog decembra su održani parlamentarni izbori za koji je veći deo opozicije rekao da su neregularni, i uz žalbu Ustavnom sudu, zahtevao njihovo ponavljanje. Naravno, uz promenu izbornih uslova baziranu na primeni preporuka ODIHR-a", piše Dragan Đilas, poslanik i predsednik Stranke slobode i pravde u autorskom tekstu za Nova.rs, koji prenosimo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.