Šta kaže direktor Agencije za sprečavanje korupcije o Vučićevom učešću u kampanji

Ostavite komentar


  1. Ovaj gospodin izlaze teoretska pravila, ali ako je ovaj „neprikosnoveni“ ili „nedaj boze“ jos i korumpirani vodja ove cudne zemlje na Balkanu, onda gdje je tu moralni cin. Dakle, on nije celnik svih gradjana. Uostalom on to niti krije, niti ga je briga za gradjane za koje se on toliko zalaze. Na svim gradjanima je da se maksimalno udruze u svim sferama zarad istinitog informisanja koje nije pokriveno po celoj Srbiji. Mladji ljudi mogu „opismenjavati“ starije i ukazati im na stanje stvari jer Internet je svima dostupan..
    Narode, progledajte i shvaitite da je 17.12. na vama red..

  2. Ova Agencija je i stvorena da štiti vlast, a ne da je kontroliše.
    Gospodin nije komentarisao korišćenje svih mogućih državnih resursa od strane A. Vučića, kada nastupa kao „član“ stranke!

  3. Neċeš ni ti jos dugo.Znaci helihopterom uzleti kao predsednik,izvredja sve kao drug član,transformise se ponovo u precednika,udje u helihopter i vrati s kuci.
    I sve o trošku svih gradjana.

  4. Slabo vam ide logičko zaključivanje. Ajmo, polako.Recimo drug Tito učestvuje kao nosilac liste na parlamentarnim izborima, ali ne kao predsednik države neko kao običan član vlastite partije, recimo kao dimničar iz Bajine Bašte. I onda glasačima nije ni na kraj pameti da je pomenuti drug Tito uzgred i predsednik Države, nego običan dimnničar, „mašinbravar“ ili u ovom slučju, tj AV-a recimo palačinkar. A ko ste vi, druže Damjanoviću, i kome vi to prodajete recimo „maglu2?

  5. Koliko realno zaposlenih u toj instituciji od 18 devembra treba da razmisli o odlasku na Biro.Barem 90 %, a valjda će i neko na Sud.Toliko POKRADENIH para, toliko ZLOUPOTREBE moći i tako bedni rezultati JE TEŠKA SRAMOTA ZA OVU ZEMLJU I OVU TZV. AGENCIJU

  6. Ови нашли да се позову на декларацију из Копенхагена, 1990! Па, пензионери и не знају, где је Копенхаген, а камоли за некакву декларацију, која забрањује нашем Вођи, да каже, шта хоће. А, Деки је прави човек , на правом месту. Још ако је био у Америци, уопште не сумњам да је у праву. Зар човек који прави сендвиче да мисли да уради нешто што није по Уставу? Сам би се пријавио суду кад би посумњали тако нешто. Чисто да уштеди трошак око слања позива, да не оштети БДП, а и не знају где живи. Може још горе.

  7. E moj Miki pa još Maus.Neka svi penzioneri glasaju za Vučića,gde su ostali.Oni i ne moraju da znaju gde je Kopenhagen,bitno je da ti znaš.

  8. Državne resurse ne sme niko da troši u privatne svrhe.
    Može da se angažuje u van radno vreme jer prima platu,nigde u svetu to nije dozvoljeno daš ostavku i budeš ravnopravan kao svi ostali.
    Nema kampanje sa državne funkcije-prosto je i biće tako kad tad

  9. Mora da je i ovaj lik bio „naj bolji student generacije“ na Pravnom fakultetu !!?? Koja blamaža !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.