Dirigovana grupa plaćenika i zaluđenih idealista koje podržavaju tajne službe iz Beograda i Rusije: Škeljzen Malići o ubistvu kosovskog policajca

Ostavite komentar


  1. Odlično zapažane/komentar g Malićija !
    Problem Kosmeta treba da Reagan sami njegovi stanovnici i to međusobnim dogovorom/kompromisom koji svima na Kosmetu odgovarati !

  2. Skeljzen Malići je 100% u pravu. Vučić je apsulutno u knock outu i zaista kako rece Malici, bulazni. Vučić nam prica ono što mu niko ne veruje pa ni on sam. Ovo je totalni krah srpske politike na Kosovu.

  3. Nisam ni mislio da ćete mi pustiti komentar …
    D me pitate zašzo sam ga poslao, ne nih znso sa vam kažem. Možda zato što poznajem čoveka, izezetan je intelektualac, povrh svega, još i dobar čovek, kakav mu je bio i pokojni otac.
    Veće je on pameti i razumevanjs od teksta kojeg ste mu objavili. Još i zna. Zna i da sam u pravu u svemu onome što sam napisao u predhodnom mi komentaru.
    … Možda samo zato.

  4. Za ovoga je svaki zločin Albanaca nad Srbima „navodan“ i „velikosrpska propaganda“. Vređate intelekt čitalaca ovakvim intervjuima.

  5. Glupo…
    AV nece, a i da hoce priznati, ne sme od Zvonka…
    Tako da MORA igrati do kraja, a kakav ce biti, siguran sam da i to dobro ZNA.

  6. Danas se, izmedju ostalog, sveo i na platformu za plasiranje velikoalbanske propagande. Zanimljiva je ta ljubav redakcije Danas-a prema toj velikoalbanskoj, naci tvorevini na Kosovu, fascinacija zadrtim prvoalbanijancima i promovisanje istih kao nekakvih „liberala“, to odusevljenej kurtijem, velikoalbanskim sovinistom i jeftinim populistom u rangu Seselja? Malici bi ipak trebao i da ima i neke dokaze za svoje tvrdnje, kako za ovu pricu da su se hteli ubiti verski hodocasnici kako bi se okrivili Albanci do njegove tvrdnje za Pandu. Posto dokaza za takve tvrdnje nema, radi se o subjektivnom lupetanju/tracarenju a ovaj tekst je nista drugo do prizemno spinovanje i opravdavanje ubijanja Srba i fasistickih metoda Kurtija. Nego, sta su bili pripadnici uck pre 20-tak godina? „Borci za slobodu“ ili dirigovana grupa placenika i idealista koje podrzavaju Tirana, Berlin, London i Vasington kao i albanska mafija? Zar nisu teroristi iz uck na identican nacin postavljali barikade, ubijali policajce, vojnike, civile ali i svoje sunarodnike koje su smatrali „lojalnim“ Srbiji? Zar Taci nije zbog toga u Hagu? Kakav je stav ovog „vrhunskog intelektualca“ u vezi Tacija? Posto je istina ovo drugo, da su pripadnici uck bili teroristi i ubice kako tvorevina nastala od strane takvih moze da ima bilo kakav legimitet i bilo kakvo pravo a narocito da ubija, lovi, hapsi, prebija one koji tu tvorevinu ne priznaju?

  7. Zasto uopste komunicirate sa nekim ovakvim i jos nam pisete javno iznoseci njegove stavove protiv Srba?????? Ste normalni????

  8. Jako mi je drago što mi režimski mediji kao što je B92 ne objavljuju komentare. Vidim da ih ni Vi ne objavljujete. Dakle, jednoumlje i tamo i ovde. Blago nama!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.