Ditman: Srbija diktira tempo pristupanja EU

Ostavite komentar


  1. Vladavina prava, šta je to?! Sloboda medija, to imamo, jer slobodno se mnogi izglupavaju smišljaju državne udare i državne neprijatelje bez ikakvih posledica dok se razmatra kažnjavanje širenja neistinitih informacija na društvenim mrežama. Slobodu govora, takođe imamo, demonstrirao je naš predsednik države nebrojeno puta, pa je u svom slobodnom stilu proteste u Nišu nazvao tupavim protestima…

    1. Isto tako , mnogi mediji pisu lazi, pljuju drzavu i sire mrznju , a nisu ugaseni ni kaznjeni. Dokaz za to je postojanje medija „Danas“ „Pescanik“ …. Jos jedan dokaz za to je i cinjenica da „Danas“ ne objavljuje moje komentare, a to je sloboda odlucivanja .

  2. Danas je sloboda medija veća i bolja nego ikada u Srbij,a što se tiče prava tu ima problema,ali reformu pravosuđa su sproveli bivši žuti i tu se još vuku repovi prošle vlasti ,dokle je tako vrlo će teško zavladati vladavina prava.Kosovo jeste prepreka za ulazak u eu ali gospodine Ditman ne zavisi sve od Srbije,kako vi kažete,već pokažite malo više poštovanja za politiku koju sada Srbija vodi.

  3. Pre će Srbija da zatvori poglavlje 35, nego 23 i 24.
    Ako u Srbiji zavlada vladavina prava, ko će da nam vodi državu? Zatvori će biti prepuni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.