DJB: Ako ne oborimo falsifikovane izbore, do sledećeg zahteva nećemo ni stići

Ostavite komentar


  1. Radulovicu, ocigledno je, da si ti falsifikat originala. Ti, koji si, u Skupstini, tvrdio da nema corone, da je to laz, postavljas uslove. Ti si javnosti poznat, kao “ uspesan“ stecajni upravnik.

    1. Vlado, ne budi bot. Nikad nije tvrdio da ne postoji, samo je covek govorio da prema misljenju lekara koji nisu ispolitizovani, smatra se da je virus opasan po starije osobe kao i svaki drugi i da se dize nepotrebna frka. Mladji prolaze sa laksom klinickom slikom a starije i imunokompromitovane treba zastititi. Tako da edukuj se malo pre nego sto krenes da botujes. Pozdrav

    2. Za koronu ga nisam čuo, ali za „uspešnog stečajnog upravnika“ jesam, i da je u to vreme muljao sa ženom nešto, ali… Radule, kad si nešto trebao da radiš, ti si tamburao gitaru, i jeo burek u Skupštini, malo bojkotovao, a platu i skupštinski restoran nisi ispuštao iz vidokruga. Mislio si 4 godine, to je „daleko“, e pa, nije Radule, „a sad adio, inć ko zna kad“…

      1. Ljubiša, ne skrećite sa teme, ovde nije reč o Raduloviću, ako nemate komentar i onome šta je napisano, onda nemojte ,, spinovati ,,

  2. Prosto je neverovatno koliko svi elektronski i becina stampanih medija sanotira ovog coveka i pokret DJB.Ocigledan dokaz da je PRAVA opozicija i da sa nikim ne mulja.

  3. Radule otišo ti Voz
    Prespavao si Covece
    Sad bi u Autobus nego Mesta Nema
    Stici ceš za jedno Cetri Godine
    Samo pocni da radiš na Politickom Programu da se vidi šta nudite koje Opcije imate
    Sad Odma Pocni
    Mani da ideš okolo
    Izbori ovo izbori ono
    Poništiti Falsifikovani Ponovlheni
    Ne Jednostavno Zaboravi
    Pocni iz Pocetka

    1. Idite na sant DJB i vidite program to je bar lako, ali očigledno je da ste plaćeni da ne komentarišete napisano, nego onog ko je napisao

  4. Znamo kako Vucic pravi „svoju“ opoziciju. Pominju ih i pljuju Vucicevi causi, On ih kritikuje gde god stigne, samo su im pritvorena vrata medija itd. Sa Radulovicem se desava sasvim suprotno o ocito da covek nije Vuciceva omiljena opozicija. Mislim da se Vucic jedino Radulovica zaista plasi, a slusajuci Radulovica jasno je i zbog cega.
    U svakom slucaju ko zeli promenu ove vlasti najbolje je da podrzi DJB.

  5. Interesantno je, kako sve ovo što pokušava u kontekstu ponavljanja izbora,ima za cilj stvaranje nove prilike i šanse da na ponovljenim izborima prođe cenzus!
    Njemu je po svemu sudeći,to osnovni cilj!

    1. Cudno kako napises komentar a nepismen si da procitas vest. Traze obaranje izbora, zatim tehnicku vladu i nove fer izbore, to je sve. Imaju dokaze za svoje tvrdnje. Zasto bi ovakav zahtev ikome smetao od pravih demokratskih partija, i zasto takav zahtev ne bi podrzali je pitanje za njih. To je valjda bila i poenta bojkota. Bojkot propao, sad opozicija ima drugu sansu da postigne isti cilj.

  6. Problem je u tuzilastvu koje odbacuje sve krivicne prijave protiv tajkunskih preduzeca i njihovih satelita ( preduzeca i fizickih lica ) koji su u Srbiji i CG kupovali u privatizacijama nepostojecim placanjem. Kada tuzilastvo smatra da je ispravan ugovor u kome ugovorene finansijske obaveze nisu placene jer nema dokaza za to – onda kroz sudove advokatska mafija progura takve ugovore pritiskom na sudove i tako u zemlji Srbiji zemlji cuda tajkuni dobijaju pravosnazne sudske presude u svojoj korist.
    Tajkuni realno placali su samo advokatima koji su im osmislili prevare i napisali ugovore.
    Placali su tajkuni advokate odlicno : cak 50% od vrednosti ukradenog !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.