DJB: Duboko pogrešna odluka vlasti da Srbija glasa protiv Rusije u UN

Ostavite komentar


  1. Bez politikantstva.
    Srbija se ovim glasanjem za isključenje rusije, svrstala u one zemlje koje su podržale nacizam. ja neću da budem deo te srbije.
    Nikakvim ucenama se ne može opravdati podržavanje nacizma od strane moje zemlje. Jednostavno svako pravdanje je dublje utapanje u nacističke vode. Stidim se u ime mojih predaka i potomaka.

  2. Dosta je saopstenja, treba oterati ovu izdajnicku lopovsku vlast.
    Sta mi uopste cekamo. On zna da ce Rusija povuci veto..zato i vuce ove poteze protiv Rusije..On razmislja danima i kalkulise o svakom potezu.

  3. Sramotno je da neko pokušava da opravda agresiju Rusije na jednu suverenu zemlju članicu UN, kao sukob između NATO i Rusije, prenebregavajući ogromno razaranje Ukrajine i ubijanje i raseljavanje velikog broja njenih građana, kakvo nije nezabeleženo u istoriji Evrope od završetka II. svetskog rata. Naročito je nedopustivo da to čine političari zemlje koja je i sama bila žrtva napada NATO, iako su posledice po Srbiju i Ukrajinu potpuno neuporedive. Sva je sreća što Radulović i njemu slični političari sada nemaju nikakav uticaj na donošenje važnih političkih odluka, jer takvim svojim stavom guraju Srbiju na stranu okupatora, što nije bilo nikada u istoriji Srbije!

  4. Pa zar i ti Radulovicu. Koji ste vi foliranti. Niko ne glasa za tvoju stranku pa sad da se vadis. Nemere radulovicu mani se politike.

  5. Do sada nisam podržavao Vučića, ali od danas ima moju podršku i moj glas. Ne samo da je glasanje u UN ispravna odluka, nego bi trebalo da uvedemo sankcije Rusiji i pridružimo se civilizovanom svetu. Srbija pripada zapadnom svetu, kome se ne dopada izvolite se iseliti u Sibir. Mi vam Srbiju nećemo dati.

  6. Ovako misljenje ima 90 %gradana Srbuje ,danam barem objasne zbog cega glasala sam za SNS,razocarani smo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.