DJB neće više sarađivati sa SZS i PSG 1Foto: Fonet/Nenad Đorđević

Bojkot izbora su srušili Đilas i Sergej i videli smo ih u ponedeljak ispred Skupštine kako najnormalnije ćaskaju i pričaju, kao da je sve u redu, izjavio je Saša Radulović, predsednik pokreta Dosta je bilo, na današnjoj konferenciji za novinare u Skupštini Srbije.

Bojkot izbora su srušili Đilas i Sergej i videli smo ih u ponedeljak ispred Skupštine kako najnormalnije ćaskaju i pričaju, kao da je sve u redu, izjavio je Saša Radulović, predsednik pokreta Dosta je bilo, na današnjoj konferenciji za novinare u Skupštini Srbije.

On je kazao da se radi se o projektu da u Skupštinu uđu samo sadašnja i bivša vlast, „da ponovo gledate Čedu, Čanka, Čomićku, Đurišića, sad i Sergeja i još neke“.

– Sa svima njima, Skupština bi imala neku formu legitimiteta. Slično onome s Preletačevićem Belim. I tada su mnogi pošli za tim, misleći da šalju neku poruku, ali te poruke nije bilo – rekao je Radulović.

On je podsetio da je u centrali u Nušićevoj 27 u Beogradu, krenulo prikupljanje potpisa za republičke i pokrajinske izbore i osnivanje stranke, a da će uskoro biti i po celoj Srbiji.

– Mi nismo bili spremni za ovo, bili smo iskreno za bojkot. Bojkot je sredstvo, a ne cilj. Cilj su fer i pošteni izbori. Bojkot ima smisla jedino ako bojkotuje cela opozicija, u protivnom to je političko samoubistvo.

Lider DJB je izneo da Evropska unija stoji i iza bivše i sadašnje vlasti, da je njihov sponzor i da želi skupštinu u kojoj će sedeti samo oni.

– Oni ne žele nikoga drugoga. Oni su napravili lažni konflikt kako bi srušili sve druge. EU nije Evropa. EU je jedan globalistički projekat u interesu banaka i velikih korporacija koji je tu da kontroliše građane i da obriše suverene države. Sada preko virusa vidimo otimanje sloboda građanima. E, sada ta EU, ili Berlin, koji se kao vuk u jagnjećoj koži Evropske unije pojavljuje na Balkanu kao kolonizator, upravlja i sa pozicijom i sa opozicijom. Promovišu jednog čoveka kao lidera opozicije, u stvari ta promocija guši celokupnu opoziciju – istakao je Radulović.

On je poručio da DJB neće više sarađivati ni sa SZS i PSG.

– Đilas je prevario i Boška Obradovića i Vuka Jeremića, uvukao ih je u ovo, tako da su ostali praktično bez izbora. On je hteo da od svih nas napravi budale, izvukli smo se iz ovoga i krenuli da prikupljamo potpise. Zato malo kasnimo – ponovio je on.

Radulović je rekao da dijaspora može pomoći na drugi načinm, tako što će pričati da sa rodbinom i prijateljima u Srbiji.

– Da im kažete zašto podržavate DJB i da njih uputite da nam daju podršku. To je način na koji ste nam pomagali i na prethodnim izborima, da nije bilo toga, nas danas ne bi ovde bilo – rekao je lider DJB.

On je podsetio da vizija DJB nije globalistička, poslušna Srbija, već suverena slobodna zemlja u kojoj građani odlučuju o svojoj sudbini, a ne Brisel i Berlin.

– Srbija je trenutno na pogrešnoj strani, strani globalizma, uz Nemačku i Kinu. Treba da dođe na stranu suverenizma, tamo su i Rusija i Velika Britanija i Amerika, i sve više evropskih naroda će se priključiti toj strani – kazao je Radulović.

On se osvrnuo i na dešavanja u Crnoj Gori, rekavši da su sukobi elita iz Hrvatske, BiH, Crne Gore i Srbije fingirani, jer „svi imaju istog upravnika, u Berlinu“.

– Naša vlast gromoglasno ćuti o onome što se dešava po pitanju imovine

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari