DJB:  Počela kampanja za predsednika

Ostavite komentar


  1. Možda je Tatjana Macura počela da shvata da se sa vukovima u kolo ne hvata. Čovek koji je svojom voljom jednom bio Vučićev saradnik i pajtos ne može da se promeni (kao što nije ni Vučić). A takvi ljudi sve radi samo iz svog, ličnog, interesa. Gđa T. Macura, koliko znam, nije bila finansijski ugrožena pre ulaska u politiku (mada želja za vlašću, kao i sama vlast, može da pokvari čoveka) i moguće da je nasela na Radulovićeve fore i fazone, ali do sada ga je dobrano upoznala.

    1. Kako je pao rejting, tako je i manje botova angažovano. Ipak, preporučujem neke maštovitije uglove, ipak čitaoci Danasa nisu polupismeni trogloditi kojima se inače obraćate.

  2. „Sa clanovima odbora“, pa da li oni po tim gradovima uopste imaju clanove? Ipak su to male sredine sa po 100 000 stanovnika, cini mi se…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.