DJB poziva na protest zbog konstituisanja nove Skupštine

Ostavite komentar


  1. Da DJB (i Narodni blok, Zivim za Srbiju, Zdrava Srbija, grad Sabac i dr.) nije izasao na izbore, ne bi bio u mogucnosti da na licu mesta uhvati lopove glasackih listica i krivotvorce zapisnika; samim tim ni da podnese tuzbe RIK-u i Upravnom sudu. Ovako je obezbedio cvrste argumente o kradji. U suprotnom, „pobednik“ izbora bi mogao da likuje tvrdeci da su sve sumnje u ispravnost izbornog procesa puka nagadjanja nezadovoljnih gubitnika.
    S druge strane, ko jos ima veru u evropske institucije, pa cak i Evropski sud za lj. prava (kojem je podneta tuzba), iako nije deo EU. A u samoj EU upravo je potrebna vlast koja sto je gora za Srbiju, bolja je za njihove ciljeve. Ne samo ova, nego i ranije; a bice da racunaju i na potonje! Pogledajmo samo kako im se u osmesima vide sva 32 zuba od silnog prijateljstva u susretima sa nasim „drzavnicima“.

    1. Ne znam sta se desava,ali znam da mi je preko 20-tak komentara u zadnjih mesec dana obrisano. Sada se vec pitam – cije su ovo novine,i koja je prava istina o listu Danas. Ako odmah ne obrisu i ovaj komentar.

  2. Gradjani cujte i pocujte DJB je jednostavno prevara a cilj je da se narod svaki dan dovodi u zabludu jer Radulovic cezne da gradjane i opozicju zezne. Radulovic je covek koji se potpuno izgubio i sada se vadi da ostane u politickoj igri….Radule ce sve uciniti da nanese stetu obicnom coveku i BOJKOT opoziciji zato narode cuvaj se i budi zdrav.

  3. Djb radule tvojih gluposti koga ces jado da okupis par stotina bukaca koje ces da platis od stecaja preduzeca koje si ojadio ko pametan jos tebe slusa.

  4. Jao neka sjase vise sa tim ponavljalicama i teorijama za 5g, vakcine, maske i kolonizacijom od strane Nemacke, ne mogu da ih slusam, nisu za vise od Balkan info kanala …

  5. Pa svako zna gde je radula radio i zaradio, zato neznam vise ko ovog coveka slusa

    1. mislim da je Radulovic ili Radule, a nije „radula“. A zaradio je radom, ali sta to?

    2. Obavezno,svi ispred Skupstine.,narocito mi koji nismo do sad demonstrirali.T ce biti veliki doprinos borbi protiv CORONE,a cilju ocuvanja zdravlja nacije.Idemo da ih uplasimo I zagorcamo im gozbu u Skupstinskom restoranu.

  6. Vi koji ste protiv DJB, napišite da li je u pravu ili ne! Pustite gluposti, ili ajde po sendviče. Muka mi je kad se nešto kritikuje vest, a ne piše se da li je istina ili laž.

  7. pa i ovde gomila botova… interesantno, nema ih na svim clancima ali na par komada ne staju… direktiva ‘odozgo’ sta da se komentarise?

  8. A da li bi bilo sve regularno da vi vodite Srbiju sa ajde da kažemo 10% glasova ako I ima toliko. Ajde bre više sjašite sa grbače ovog naroda. Niste izašli na I bore, prema tome marš. Kome se ne svidja u Srbiji nek ide I ne mora da se vraća nikad. A vama bi naplatio svaku žardinjeru, kontejner koje ste zapalili, svaki zid koji ste išarali I sve ono što ste uništili. Ko ste vi da to radite.Sreća što vas Vučić toleriše inače bilo u kojoj zemlji da to radite napunile bi ste ortopediju.

  9. Potreban je jedan restart.
    Mi smo visedimenzionalna bica, planeta zemlja je usla ( u vremenu pocetka korone ) u novu vremensku dimenziju sto znaci da zemlji vise ne predstoji unistenje i propast. U vremenu kada su promene sistema neminovne ne samo u Srbiji vec u celom svetu period do kraja godine mora skloniti sve one koji su zavrsili svoj put na javnoj politickoj sceni i treba da se sklone, najbolje svojom voljom.
    Kada gledamo i slusamo politicare koji su svakodnevno na ekranu, koji se hvale nabavkom naoruzanja ( koje je nepotrebno jer novo vreme koje je doslo oni ne vide ) , onako samouvereni, prepotentni, zadrigli definitivno su svojom negativnoscu smetnja za sve ono sto nam predstoji i sto nam se nudi. Galakticka federacija ce reagovati i pomoci kao sto je cinila na drugim naseljenim planetama – tek onda kada svest stanovnistva na zemlji bude spremna za promene i pomoc tako sto ce pokrenuti proteste za smene vlasti ( vec su u toku ) u svojim gradovima a protiv sistema koji su prevazidjeni i koce promene.
    Kada bude pokrenuta kriticna masa onda ce automatski ostalo stanovnistvo progledati ( menja se DNK stanovnistva na nasoj planeti ) i videti da su pored nas vec vanzemaljci nasa kosmicka braca ( izgledaju kao mi ) sa planeta Sirijus i Plejade koji posmatraju situaciju i koji ce pomoci kada se stvore uslovi da vanzaljske letelice ( velicine gradova ) dodju u pomoc planeti zemlji tako sto ce je pre svega ocistiti i regenerisati a posle toga u roku 10 dana obnovoti svu floru i faunu. Zdrave hrane ce biti u izobilju na celoj planeti zemlji.
    Sve ono sto je sada politicarima bitno postat ce nebitno. Svi ce biti egistencijalno obezbedjeni.
    Da li ce se to dogoditi brzo zavisi samo od nas i nase spremnosti da dopustimo promene.
    Vulin i Vucic smatraju da su strani spijuni koji podrivaju zemlju upravo oni koji su dosli iz Kosmosa da pomognu stanovnistvu da se oslobode manipulacija i pritiska upravo takvih ljudj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.