DJB poziva na razrešenje troje sudija Upravnog suda, tvrdi da legalizuju izbornu krađu

Ostavite komentar


  1. Cestitam Radulovicu i svim clanovima DJB. Vasi napori su odista za svako ljudsko postovanje !

  2. Na žalost sami se bore i to jedinim mogućim sredstvom, zakonima i Ustavom Srbije. Izgleda da ostatak opozicije misli da tužbe sudovima u zemlji i van, nisu vredne njihovog vremena.

    1. Kako ce se izboriti Radulovic kada bude tuzilastvo radilo u vezi njegovog nezakonitog bogacenja narocito dok je bjo stecajni upravnik

      1. Izboriće se tako što će dobiti spor jer je to što ste napisali neistina. Doduše, kakav nam je pravni sistem možda ga osude na smrt ili da bude novinar „Informera“.

      2. Vi ako imate saznanja, pošto tako uvereno komentarišete, pravac u prvu PU da prijavite Radulovića. Kada već AV nema dokaze onda bar Vi da spasete čast.

  3. U borbi protiv vlasti i (ne)zavisnih medija. Kako niko ne izveštava o njima počeo sam da im pratim dnevna obraćanja na netu i nemam šta da kažem nego svaka čast. Stvarno navijam za ove ljude zato što želim da mi dete živi u Srbiji, a nisam ni flagelant koji bi da gasi svetlo. Ako uspeju biće to uprkos svima, a ne zahvaljujući.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.