DJB prikupio potpise i javno daje rok opoziciji da se vrati na bojkot

Ostavite komentar


  1. Oprez savetujem…, stoga nastaviti s radnjama pribavljanja potpisanih izjava građana do isteka roka, jer su izgladna osporavanja koja mogu biti „naručena“, bilo samih građana, bilo učesnika na izborima, bilo članova RIK po službenoj dužnosti, ili predlagača izbornih listastra – kandodovanje je po mom uverenju trebalo, s pozivom na jednakost svih učesnika izbornog postupka, takođe trebalo da pretrpi umanjenje cenzusa, a ne samo raspodela mandata po zavšenom glasanju…, dakle izborne liste koje osvoje ne više 5%, nego samo 3% stiču pravo na raspodelu mandata, pa tako bi i građani trebalo da imaju pravo na učestvovanje u izbornom postupku i proglašenje izboprne liste ne sa 10.000 overenih i potpisanih izjava, nego 6.000 – odnosno umanjenje cenzusa u delu iztbornog postupka koji se tiče kandidovanja ravno za 2/5, baša kao i prilikom ostvarivanja prava na učešće u raspodeli mandata.

  2. Dao sam vam glas i na proslim izborima, a i sada dok ste glasove prikupljali za notare. To sto PSG-u i ostalim dali Rok, to besmisleno..Trebali ste napisati/reci – Apel. Niko ne voli da mu se daje Rok. Druga stvar je jasna -DJB izlazi na izbori. To je jasno ko dan. Srecno!!

  3. Razjedinjena opozicija, narod ozbiljno na listama za odlazak iz ove ludnice. DJB i još neki pokreti, iako se sa njima ideološki ne slažem daju nadu. Dokle, videćemo.

  4. Vidi se po brzini skupljanja potpisa kome je AV pomogao. Sergeju, Tadiću i Živkoviću očigledno nije.

  5. DJB daje rok strankama da se vrate bokotu, nakon tog roka će i oni na izbore i imaće opravdanje zašto to čine. Skupljaju potpise pre nego što su odlučili da li će izaći, priča za malu decu, odnosno odrasle, koji nemaju pameti.

  6. Radulovicu evo ti jedna javna preporuka-IZADJI I KAZI DA CES UKINUTI KRIMINAL U SPORTU,te da ces stvoriti postene uslove za sva taomicenja i sve klubove i dobices stotine hiljada glasova,dosta nam je vucica,vesica,tvorzica,covica i ostale bagre.

  7. Opozicija ponovo da se ujedini! Ili ujedinjena u bojkot ili ujedinjena na izbore. Podrška DJB-u.

  8. da se ne lažemo, ako PSG ne može već nedelju dana da ih prikupi više je nego jasno da ih je vama prikupio SNS. uživajte na izborima, ja ću još više kada budem gledao rezultate gde ćete imati ispod 1%.

    1. NE GOVORIŠ ISTINU. JA NISAM ČLAN DJB, IZ NIŠA SAM I SAMI SKUPLJAMO POTPISE. NAJPRE SMO JEDVA DOBILI BELEŽNIKA, DNAS NAM JE OTKAZAO, JEDNO MESTO ZA POTPISIVANJE SMO ZATO ZATVORILI. TO JE ISTINA. AKO I IZADJEMO TRAŽIĆU DA U NIŠU BUDEM NA NJIHOVOJ LISTI. AKO IZADJEMO. TO JE JEDAN OD MALO VALJANIH POKRETA. Sami, baš sami skupljamo popise. To je stvarnost.

  9. I DJB izlazi na izbore i u takvim okolnostima je besmisleno bojkotovati izbore jer većina opozicije učestvuje na njima. Ja lično volim da radim besmislene stvari pa ću bojkotovati izbore. Ne zato što mislim da su izbori nefer, da je Vučić tiranin koji nas maltretira ili da su mediji zarobljeni već zato što na izborima nema jednog jedinog poštenog čoveka kome bih mogao da poklonim poverenje i da budem siguran da on moju podršu neče unovčiti na ovaj ili onaj način. Prema tome, potpuno mi je svejedno da li će DJB ići na izbore ili neće i da li će to učiniti neko drugi iz opozicije jer ste pokazali i dokazali da ste svi vi isti kao i Vučić i da ma koliko god se upinjali da nas ubedite u suprotno nemate šanse već vam samo nos raste od laganja.

  10. Alal vera! Pokazali ste da možete nešto više od drugih, uz obostran medijski mrak. Ne slažemo se u svemu, ali zaslužili ste da budete u skupštini kao prava, nepreCednička opozicija.

  11. Samo se vi perite ovako-onako…nemate nikakav valjan izgovor da niste podkupljena ikebana sezone 2020

    1. Ništa te nisam razumeo! Pojasni molim te! DJB je sve, samo nije Vučićev partner a još manje njegov poslušni sluga. Jedino DJB koliko-toliko može da se odupre ovom vandalizmu vladajuće koalicije.

  12. SLABA OPOZICIJA
    Opozicija ne priča o izdaji Kosova, pljačci, rasprodaji, kršenju Ustava i o uništenju Srbije. Sve su to Vučićeve bolne tačke koje opozicija neume da iskoristi. Krajnje je vreme da se izdajnici i pljačkaši Srbije izvedu na sud i da budu najstrožije kažnjeni za svoja nedela. Vidite kuda ode Srbija!? Šta se čeka!?…

  13. Mene više mrzi „Danas“ od Vučića… Mislim da su napravili dobar dil sa njim…
    P.Sajdžo 2020

Ostavite komentar


Politika

Kako je Dan Ukrajine proslavljen na Kosovu? 10

Kako je Dan Ukrajine proslavljen na Kosovu?

„Ukrajina je pokazala nezabeleženu izdržljivost, otpornost i odlučnost u odbrani svog suvereniteta i potiskivanju agresora. Čak i u sred rata, Ukrajina nastavlja da traži svoje zasluženo mesto u evropskoj porodici“, rekao je ambasador Nemačke na Kosovu Jern Rode, na ceremoniji povodom Dana državnosti Ukrajine. Ovom događaju koji je juče održan u Prištini, prisustvovali su i drugi ambasadori na Kosovu, uključujući i predstavnike kosovske vlade, među kojima je bio i Aljbin Kurti.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.