DJB: Tragično je što svi u društvu ćute na suspenziju demokratije u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Demokratija je uvek bila prisutna . Samo za bezobrazne i bahate ona nedostaje.

    1. Za Srbe nije demokratija,to svi znamo kroz istoriju.Što se ludog Raduleta tiče,trebao bi da zna kao (ne)odgovorni politikant,da kad se uvede vanredno stanje,onda se i ukidaju neka prava.

      1. Ljubabot, nijevRadule lud, nego tvoj predsednik. Vanredno stanje i dr.i ostale stvari NE ODLUČUJE PREDSEDNIK SAMO. ON NIJE KRALJ A OVO NIJE MONARHIJA

  2. Pa zato, postovani Gospodine Radulovic, sto to drustvo potice iz jednog te istog drustvanceta za trpezom za kojom se bogato goste za dzabaka, vec 30 godina.

    1. Javi ludom Raduletu da će Skupština zasedati samo za njega, juče… i nek ponese gitaru i burek obavezno, kao što je radio.Nije dolazio u Skupštinu kad je trebalo, a sad glumata nešto.

  3. Nema veze sa koronom ni demokratijom, a možda i ima, ali ovih dana mi često pada na pamet situacija sa pomračenjem sunca od kojeg se Srbija skrivala iza gustih, tamnih i debelih zavesa. Mi smo u kući imali dve vrste takvih zavesa, zelene na prozorima i teget sa širokim žutim prugama na vratima, koje su sve moji roditelji uredno navukli, odnosno spustili preko stakla, kako su danima preporučivali doktori i doktorke i razni stručnjaci za pitanja pomračenja. U isto vreme, svet je uživao posmatrajući jedinstvenu pojavu. Situacija sa koronom razlikuje se utoliko što u njenoj „jedinstvenosti“ ne uživaju ni Srbija ni svet. Ipak, ja se osećam kao da smo ponovo spustili debelu tešku zavesu preko Srbije. Moje prijateljice izvlače odnekud kardiovaskularne probleme, hipotireozu, visok pritisak – odakle im sve to ?! i ostaju kod kuće i van policijskog časa. Da budu heroine iz TV spota. Moja sestra ne ispušta iz ruku dezinfekciono sredstvo. Jutros me pita da li sam čula da je grad u kojem živimo novo žarište. Gde si pošla? – pita kad krenem da prošetam – Gde si pošla bez maske? Kao da virus čuči u žbunju i samo čeka da neko prođe pa da skoči na njega. I tako, svakog dana.

  4. Ovaj DJB mi je bio totalno ispod radara ali ispostavlja se samo oni nešto rade protiv ovog ludačkog režima. Ostali su potpuno razočaranje,ne i neočekivano.

  5. Bravo gosn. Raduloviću. Izgleda da ste vi jedino svetlo na kraju tunela, koje mnogi traže.

    1. Ako he on svetlo…
      Nice Jos tamniji mrak nego sada

      I’m li Neko Nov da Malo svane osim ovih ispusenih…

Ostavite komentar


Politika

Vladimir Štimac: Za konačnu pobedu potreban narodni front 9

Vladimir Štimac: Za konačnu pobedu potreban narodni front

Aktivista i nekadašnji košarkaški reprezentativac Vladimir Štimac izjavio je za FoNet da je za konačnu pobedu u borbi protiv iskopavanja litijuma potrebno grupisanje, bez pitanja "da li je neko levi ili desni, da li je neko navija za Partizan ili Zvezdu", dodavši da ekološke opasnosti postaju svesni i neki iz vladajućih stranaka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.