DJB: Tužba pred Upravnim sudom

Ostavite komentar


  1. Bravo Sasa, bravo DJB! Ovu stvar treba terati do kraja i svetu na najbolji nacin objasniti svu shizoidnost ovog sistema. U izbor ides bez opozicije i namestas izbore. Bolest dostojna shizofrene SNS kohorte.

    1. Bravo DJB!!! Samo istrajno i argumentovano razobličiti ovu „naprednu“ skupinu koja je uzurpirala Srbiju i demontirati nakaradni sistem koji obesmišljava sve institucije uredjenog društva.

  2. DJB JE UPRAVU IZBORE TREBA PONISTAVATI SVE DOK ONI NEDODJU NA VLAST. ZNACI SVAKOG MESECA ORGANIZOVATI IZBORE.A NAROD NEKA PLACA TE BEZVEZNE STRANKE. DOKLE VISE DA DRZAVA PLACA PREDIZBIRNE STRANACKE KAMPANJE. PUSTITE OVAJ NAROD MALO DA ZIVI BEZ VASE GRABEZLJIVE POLITIKE. STO BI REKLI PO SRPSKI „PA BRATE OLABI MALO, PREKARDASIO SI SVE GRANICE““

  3. Znate se, pa mu se obraćate kao intimusi?! Ako je za vajdu, dosta je bilo DBJ!!! Izlizana priča izlizanog političara sa podužim stažom stečajnog upravnika…Pitajte radnike preduzeća i fabrika koje je ojadio koliko mu se može verovati…Šta mislite, ko je mogao za njega glasati?

    1. Upravo ste opisali svog vodju, prvorodjenog koji je bez dana radnog staza uzurpirao vlast i sve institucije RS. Krsi Ustav svaki dan i sa narodnim parama placa vas botove da ostavljate ovakve komentare.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.