DJB: Ukinuti političku odluku o pritvoru mladića koji je nosio maketu vešala na protestu

Ostavite komentar


  1. Već nekoliko dana se piše o vešalima itd.. pa me baš interesuje , šta bi se desilo da ja na primer , ponesem na proteste , raspeće . Krst sa razapetim Isusom sačinjen od drveta . Da li bi ovi naši pametnjakovići , ministri ministarke i ostali, to shvatili da ja ‘oću da razapnem Svetog velikomučenika Aleka pilićara i traktorana srpskoga !

    1. Rade cobanine Legendo Svetskog Fudbala, nema ti ravnog! DaBogda ziveo jos sto godina. I naravno, da su ti sve ovce na broju !
      ‘DA OVI ODU A DA SE ONI NE VRATE’ !!

  2. Vrlo jednostavno rešenje….jedno 2000-3000 ljudi koji budu šetali u subotu da nose makete vesala…da neće sve da ih pohapse???

  3. na protestima u nemackoj kada se protestovalo protiv prijema migranata, gledali smo vesala na kojima je visila merkelova, pa nista. kako se aleksandar veliki nije uglredao na svoj uzor

  4. Jeli moguce da niko nije zapamtio?!Vesala i Terazije u istoj recenici su bile njegove reci!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.